• Hoe kan je een keratine behandeling thuis doen?

  Hoe kan je een keratine behandeling thuis doen?

  Je kunt natuurlijk een keratine behandeling laten doen bij de kapper, maar wist je dat dit ook gemakkelijk zelf thuis kan doen? Bij JohnBeerens.com vind je verschillende kits om een volledige behandeling uit te voeren. In deze blog leggen we uit hoe je zelf een keratine behandeling thuis kan doen. 

  Lees meer
 1. Alles over de haartoner

  Alles over de haartoner

  Haartoners zijn niet meer weg te denken bij een kleurbehandeling. Zo versterkt een toner het effect van een kleurbehandeling en zorgt een toner ervoor dat ongewenste tinten in het haar worden geneutraliseerd. In deze blog lees je alles wat je moet weten over haartoners! 

  Lees meer
 2. Oranje gloed in je haar? Zo kom je ervan af!

  Oranje gloed in je haar? Zo kom je ervan af!

  Iedereen met licht geverfd haar heeft er wel eens last van: een ongewenste, oranje of gele gloed in het haar. Vaak is dit een chemische reactie op het blonderen van het haar, maar ook invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor een ongewenste gloed. In deze blog lees je wat je kunt doen om deze gloed te voorkomen en behandelen!  

  Lees meer
 3. Alles over zilvershampoo voor bruin, blond en grijs haar!

  Alles over zilvershampoo voor bruin, blond en grijs haar!

  Zilvershampoo is een product wat vrijwel iedere blondine in haar badkamerkasje heeft staan. Maar wist je dat er ook kleurcorrigerende (zilver)shampoos zijn voor andere haarkleuren? Zilvershampoo voor bruin haar is dan ook een populaire opkomende trend. Ook voor grijs en grijsblond haar zijn er speciale zilvershampoos. In deze blog lees je alles over verschillende soorten shampoos voor gekleurd haar!

  Lees meer
 4. Je haar grijs verven. Zo doe je dat!

  Je haar grijs verven. Zo doe je dat!

  Voor prachtige, zilvergrijze lokken hoef je niet eens naar de kapper. In tijden van corona is dat natuurlijk ideaal! Wanneer je gebruik maakt van de juiste producten kun je ook zelf die prachtige grijze look bereiken. Net zoals bij andere kleuringen is het hierbij erg belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan en te kiezen voor de juiste producten. Om jou hierbij op weg te helpen hebben wij alles wat jij moet weten over het grijs verven van je haar op een rijtje gezet.

  Lees meer
 5. Hoe creëer je binnen no-time volume in het haar?

  Hoe creëer je binnen no-time volume in het haar?

  Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie, volle bos haar. Soms lijkt het onmogelijk om volume te creëren en wanneer het wel lukt, is hier na enkele uren niets meer van te zien. In deze blog hebben wij alle tips op een rijtje gezet die jij moet weten over het creëren en behouden van een volumineuze bos haar!

  Lees meer
 6. Behoud ondanks de corona lockdown je haar mooi en verzorgd [9x tips]

  Behoud ondanks de corona lockdown je haar mooi en verzorgd [9x tips]

  Ga jij regelmatig naar de kapper en zit je nu in deze coronacrisis letterlijk met je handen in het haar? We geven je graag de gouden tips om met of zonder kapper het beste uit je coupe te halen. Uitgroei? Gespleten haarpuntjes? Lees onze blog en overbrug de coronacrisis met gezond en mooi haar.

  Lees meer
 7. [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van corona

  [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van corona

  Handen wassen is prioriteit nummer één van de dag tegenwoordig. Ondanks het feit dat dit één van de meest doeltreffende manieren is om bacteriën en virussen tegen te houden zich verder te verspreiden, lijden onze handen eraan. Lees in deze blog hoe jouw handen deze Corona periode doorstaan zonder dat ze uitdrogen of aan exceem gaan lijden. We geven je 6 tips om je handen maximaal te beschermen en verzorgen!

  Lees meer
 8. How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

  How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

  Hoe krul je je haar met de Steampod Stijltang met Stoomtechnologie? Krullen maken met een stijltang kan tricky zijn maar wanneer je deze simpele stappen volgt, heb je gegarandeerd succes!

  Lees meer
 9. 5 oorzaken van pluizig haar

  5 oorzaken van pluizig haar

  Volgens mij is het één van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen: pluizig haar.  De droom van elke vrouw is om met pluisloos haar door het leven te gaan. En het fijnst is als we hier niet al te veel moeite in moeten steken. Wij willen jullie uiteraard hiermee helpen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire producten om pluizig haar meteen tegen te gaan! Wil jij ook zonder pluis door het leven, lees dan snel verder.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje