1. Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Wekelijks struinen we het internet af op zoek naar het beste middel om de haargroei te stimuleren voor vrouwen. Het internet staat namelijk vol met trucjes om je haar dikker of gezonder te krijgen. Vaak zijn het fabeltjes, want dikker of gezonder haar krijg je niet alleen door het gebruik van alleen shampoos en een goede verzorging. In deze blog lees je alles over haarvitamines en wat de positieve effecten kunnen zijn voor het haar!

  Lees meer
 2. Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

  Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

  Met de jaren kunnen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen optreden. Het haar wordt brozer, fijner en doffer en de hoofdhuid kan droog en gevoelig worden. Heb jij last van één of meer van deze symptomen en maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Lees dan snel verder want er is een oplossing! 

  Lees meer
 3. Een droge en gevoelige huid tegengaan? Squalaan kan de oplossing zijn voor je gezicht!

  Een droge en gevoelige huid tegengaan? Squalaan kan de oplossing zijn voor je gezicht!

  Voelt het insmeren van je huid als een opluchting? Dan heb je waarschijnlijk last van een droge huid. Wat is eigenlijk de oorzaak van een droge en gevoelige huid? Waar moet je aan denken bij het kiezen van je verzorgingsproducten? En weet je wat voor invloed je eetpatroon op je huid heeft? Wij vertellen je alles wat je moet weten over een droge en gevoelige huid!

  Lees meer
 4. 4x redenen waarom je haar borstelen belangrijk is!

  4x redenen waarom je haar borstelen belangrijk is!

  We doen er alles aan om met gezond en mooi haar rond te lopen. Haarmaskertje hier, serum daar en weer de puntjes bijknippen and repeat. Maar over de manier waarop we het haar borstelen, horen we vrij weinig. In dit blog duiken we iets dieper in de materie . Wij zetten voor jou op een rijtje waarom het zo belangrijk is om je haar te borstelen. Lees ook hoe je kans kan maken op een borstel van ons nieuwe merk: The Knot Dr.!

  Lees meer
 5. De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  We hebben er bijna zeker allemaal over gehoord: de bekende zilvershampoo! Maar waarom wordt deze shampoo zo vaak benoemd en aangeraden door de kapper?  En waarom is de magische shampoo zo’n trend geworden de afgelopen jaren. In dit blogartikel gaan we meer vertellen over de zilvershampoo, het gebruik, het nut, de oorsprong en de beste tips en tricks om er het beste uit je lokken mee te halen. Na het lezen van het blog, krijgt deze shampoo zeker een speciaal plekje in jouw badkamerkast!

  Lees meer
 6. 5 oorzaken van pluizig haar

  5 oorzaken van pluizig haar

  Volgens mij is het één van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen: pluizig haar.  De droom van elke vrouw is om met pluisloos haar door het leven te gaan. En het fijnst is als we hier niet al te veel moeite in moeten steken. Wij willen jullie uiteraard hiermee helpen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire producten om pluizig haar meteen tegen te gaan! Wil jij ook zonder pluis door het leven, lees dan snel verder.

  Lees meer
 7. 7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  Droom jij over prachtige krullen die lang blijven zitten? Wie niet? In onze blog lees je hoe je krullen lang mooi blijven en hoe je ze het best kan verzorgen.

  Lees meer
 8. Dierproefvrije haarverzorging. Wat houdt het precies in? Lara Larissa vertelt je er alles over!

  Dierproefvrije haarverzorging. Wat houdt het precies in? Lara Larissa vertelt je er alles over!

  Wil jij ook je steentje bijdragen aan het welzijn van dieren? In deze blog legt Lara Larissa cruelty free make-up artist en haarstylist tot in de details uit wat dierproefvrij haarverzorging precies is. Ook lees je welke haarverzorging bij ons cruelty free is! Ben je benieuwed naar onze cruelty free beauty producten? Lees dan snel door.

  Lees meer
 9. Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Je haar breekt snel af, het pluist en lijkt wel een vogelnest. Als je door je haar gaat met je handen voelt het ver van glad, zacht en gezond. Dit zijn allemaal kenmerken van beschadigd en droog haar. We willen allemaal het liefst met glanzend en zacht haar paraderen en gewoon een keer van die bos stro op ons hoofd af! In deze blog geven we jou een aantal effectieve handvaten, zodat je al slapend jouw haarlokken een boost geeft en wakker wordt als een sleeping beauty! Lees ook hoe je kans maakt op één van de beste herstelbehandelingen in onze schappen!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje