• De nieuwe Kérastase producten voor elk krultype

  De nieuwe Kérastase producten voor elk krultype

  Vind jij het moeilijk om de juiste producten te vinden voor jouw krultype? Heb je het gevoel dat veel producten je haar juist pluizig of zwaar maken waardoor de krul geen definitie krijgt? In deze blog leggen we je uit hoe je je perfecte routine kan samenstellen met de nieuwe Kérastase Curl Manifesto producten!

  Lees meer
 1. Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

  Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

  Short hair don’t DO care!  JA, want ook iedereen met een kort kapsel kan met textuur en slag deze trend naleven. In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional dé zomer haartrend voor kort haar uit. Met de volgende stappen ben jij zo bij je Spicy Pixie met behulp van de juiste Sebastian Professional producten.

  Lees meer
 2. Haartrends Zomer 2021

  Haartrends Zomer 2021

  Vintage, bohemian, edgy of toch liever classy met een ruig randje? In deze blog vertelt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je alles over de nieuwste haartrends van de zomer 2021. Wil jij weten hoe je de haartrends van de zomer 2021 bij jezelf maakt? Lees dan snel verder.

  Lees meer
 3. Halflang Haar kapsel: Natural Wave!

  Halflang Haar kapsel: Natural Wave!

  Heb jij half lang haar? Keep it natural! Houd je van een natuurlijke haarstyle, maar wil je wel even net wat meer flair dan wanneer je net uit je bed komt? Dan is deze zomer haartrend wat voor jou! In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je stap voor stap uit hoe je deze look maakt. 

  Lees meer
 4. L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

  L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

  L’Oréal Professionnel is vernieuwd! De vertrouwde, krachtige en altijd professionele producten van Serie Expert komen nu in een nieuwe, stijlvolle verpakking. In deze blog lees je alles over de nieuwe Serie Expert lijn.

  Lees meer
 5. Redken is vernieuwd!

  Redken is vernieuwd!

  De haarverzorging van Redken is vernieuwd! Redken is een merk van wetenschap en innovatie en dit is nu ook duidelijk terug te zien in de nieuwe verpakkingen. De volledige haarverzorgingslijn van Redken heeft geoptimaliseerde verpakkingen en een duidelijkere boodschap. Ben je benieuwd wat er veranderd is en wat onze ultieme Redken bestsellers zijn? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 6. Lang haar kapsel: Krullen zonder hitte!

  Lang haar kapsel: Krullen zonder hitte!

  Eén van de zomer haartrends die we ontzettend veel zien bij lang haar is het maken van krullen ZONDER gebruik te maken van warmte. Vind je alle looks die gecreëerd worden met hittetools leuk, maar ben je eigenlijk helemaal geen fan van de tools? Met deze step by step zijn jouw NO HEAT CURLS zo gefixt! 

  Lees meer
 7. Lob kapsel: Texture Waves!

  Lob kapsel: Texture Waves!

  Eén van de populairste haartrends van het moment is de texture wave. De texture wave is ideaal om toe te passen in een lob lengte, omdat je de punten juist wat steiler houdt en hierdoor niet meteen alle lengte van je haar verliest. In deze How to video en blog leggen Sebastian Professional en JohnBeerens.com je stap voor stap uit hoe je deze looks gemakkelijk bij jezelf kunt maken.

  Lees meer
 8. De 10 beste leave-in conditioners!

  De 10 beste leave-in conditioners!

  In deze blog lees je alles over onze top 10 favoriete, best verkochte leave-in conditioners voor verschillende haartypes. We praten je bij over de beste leave-in conditioner voor krullen, leave-in conditioner sprays en Curly Girl leave-in conditioners zonder siliconen. Lees snel verder om jouw nieuwe favoriet te vinden!

  Lees meer
 9. Hoe herstel je binnen no-time beschadigd haar?

  Hoe herstel je binnen no-time beschadigd haar?

  Beschadigd haar kan verschillende oorzaken hebben en het kan moeilijk zijn om de juiste producten te vinden die je haar langdurig maar ook snel herstellen. In deze blog lees je alles over het herstellen van beschadigd haar.

  Lees meer
Page

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje