Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

  • Lang leve de baard! Hoe verzorg je een baard? [5x tips van John]

    Lang leve de baard! Hoe verzorg je een baard? [5x tips van John]

    We kunnen er niet omheen. Steeds meer mannen laten hun baard groeien. Ook onze eigen beauty expert John Beerens, behoort sinds kort tot deze hippe doelgroep. Het laten groeien van een succesvolle baard vereist wel het één en ander aan verzorging. Met baardolie-, wax, -balsem en zelfs -tonic, zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. In dit blogartikel geven we de gouden tips om je baard te verzorgen en onderhouden!

    Lees meer
  1. Haal het beste uit je krullen met deze haarproducten!

    Haal het beste uit je krullen met deze haarproducten!

    Welke vrouw droomt niet van gladde en gedefinieerde krullen die als springveren jouw gezicht omhelzen. In de praktijk gaat het vaak anders. Krullen die links en rechts pluizen. Haar waarvan de ene helft krult en de andere helft half stijl erbij zweeft. Al met al haarsituaties die we liever niet hebben. Daarom hebben we voor je onderzocht welke haarproducten écht het beste uit je krullen halen! Ook lees je wat de Curly Girl methode voor jouw krullen kan betekenen!

    Lees meer
  2. De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips]

    De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips]

    Balayage! Inmiddels weten alle dames wat Balayage is. Het Frans woord Balayage betekent letterlijk ‘vegen’. Dit is ook precies wat Balayage inhoudt. Het is een kleurtechniek waarbij haarverf met vegen wordt aangebracht. Het resultaat: Sunkissed hair en geen last van de irritante uitgroei die je wel krijgt bij de traditionele haarverftechnieken. Hierdoor ziet Balayage er ook heel natuurlijk uit (de droom van elke vrouw). Maar! Balayage kan ook haar tol eisen op de kwaliteit van je haar als je je haar niet onderhoudt en maximaal verzorgt! Lees in deze blog hoe je je Balayage en haarlokken het best bijhoudt.

    Lees meer
  3. Vegan haarverzorging waar je haar blij van wordt!

    Vegan haarverzorging waar je haar blij van wordt!

    Je kunt er niet meer omheen, het woord vegan hoor en zie je elke dag. Of het nou om een discussie gaat of een nieuw product die gelanceerd wordt, dagelijks kom je ermee in aanraking. In deze blog lees je wanneer cosmetica echt vegan is. En ook wat de voor- en nadelen zijn van vegan haarverzorging. Voor de green ladies onder ons hebben we ook een hele leuke groene winactie ;-)!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje