Actievoorwaarden

JohnBeerens.com Kortingscodes

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van één van onze acties. We wensen je alvast veel shopplezier toe! Voor alle acties geldt dat er slechts van één kortingscode tegelijk gebruik kan worden gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en kortingscodes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Bovendien krijg je bij je inschrijving op de nieuwsbrief een GRATIS Biosilk Silk Therapy Lite 15 ml cadeau! De code tref je aan op de pagina na inschrijving.

Cadeauvoucher voor een wellness dagentree voor 1 persoon (op=op)

Bestel in de maand oktober voor minstens €50 via JohnBeerens.com en ontvang een voucher voor een wellness dagentree voor 1 persoon! Per bestelling wordt er 1 voucher meegestuurd.

Actievoorwaarden: Deze voucher is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. De beschikbaarheid per dag voor deze voucher is beperkt, reserveer snel online en garandeer jouw reservering! Vooraf online reserveren is verplicht, exclusief boekingskosten, deze kunnen variëren per dag en worden exact in de boekingskalender op de resortwebsites weergegeven. Het aan derden doorverkopen van deze voucher is niet toegestaan. Kijk voor alle voorwaarden op jouw e-ticket en voor meer informatie over reserveren en de wellnessresorts op www.dagjewellness.nl.

De voucher is geldig t/m 31 maart 2020 (m.u.v. 25 t/m 30 december 2019) en kan op basis van beschikbaarheid worden verzilverd bij Zwaluwhoeve, Elysium, Veluwse Bron, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp en SpaPuur. 

Winactie GHD pakket

Bestel tussen 7 en 20 oktober 2019 de ghd Glide Hot Brush en maak kans op een ghd pakket t.w.v. €398! Het pakket bevat 1x GHD Eclipse Styler, 1x GHD Air Föhn Kit, 1x GHD Paddle Brush Borstel en 1x GHD hittebeschermende spray 120 ml. De winnaar zal in week 43 bekend gemaakt worden.

Actievoorwaarden: De winnaar wordt gevraagd het pakket zelf op te komen halen bij ons kantoor in Goirle en zal genoemd worden op onze social media kanalen. Daarnaast dient er een AVG verklaring getekend te worden. Ten slotte zal er een video gemaakt worden waarin de winnaar te zien is samen met John Beerens.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag