Haaruitval

Haaruitval is een normaal verschijnsel. Iedere mens verliest dagelijks 100 tot 150 haren. Dat is geen probleem want de hoofdhuid bevat circa 100.000 haren. Het is echter wel een probleem zodra de haaruitval hoger is. Velen proberen daarom op verschillende manieren om het haarverlies tegen te gaan, de haargroei te stimuleren of haaruitval te voorkomen. Haaruitval heeft echter verschillende oorzaken en kan zowel bij de mannen als vrouwen voorkomen. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval zijn: een slechte conditie van de hoofdhuid, verminderde werking van de schildklier, stress, ijzertekort en medicijnen. Velen proberen een haargroeimiddel om de haarproblemen op te lossen, alleen wordt daardoor het probleem niet mee opgelost. Om ervoor te zorgen dat u een mooie haardos kan verkrijgen en behouden, hebben wij een ruim assortiment aan producten dat hier op inspeelt.

  • Verschillende producten met een eigen werking
  • Stimuleren van de haargroei
  • Verminderen haaruitval

Bij JohnBeerens.com werken we alleen met de beste merken om zo de kwaliteit van de producten tegen haaruitval te kunnen garanderen. Zo werken we samen met merken als DS Laboratories, Hairmax en Mediceuticals.

Wat te doen tegen haaruitval?

Omdat haaruitval een lastig probleem is, proberen velen de haargroei te versnellen of middelen te gebruiken die haaruitval tegengaan. Het is echter wel belangrijk dat men de juiste producten gebruikt die passen bij het haartype om haaruitval tegen te gaan. In ons assortiment hebben we verschillende middelen om de haargroei te versterken of om haaruitval aan te pakken. Zo zijn er producten die kalere plekken kunnen verdoezelen, haarverlies tegengaan of juist haargroei stimuleren. Ook zijn er een aantal haaruitval vitamines in ons assortiment die erg interessant kunnen zijn bij haaruitval. Een shampoo tegen haaruitval wordt vaak gekozen als product. De shampoos kunnen verschillende functies hebben. Kijk goed welke shampoo tegen haaruitval bij jouw haartype past als hier een wens naar is.

Haaruitval bij vrouwen

Veel vrouwen krijgen te maken met haaruitval. Dat is natuurlijk erg vervelend omdat veel vrouwen erg gesteld zijn op hun haar. Het haar is voor velen immers bepalend voor de perfecte uitstraling. Haaruitval bij de vrouw is immers normaal maar kan met de juiste middelen worden behandeld. Antioxidanten beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf. Keratine proteïnen maken het haar dikker en heerlijk zacht. Vitaminen maken het haar bijzonder gezond. Kies daarom een product dat bij jouw haartype en probleem past.

Haaruitval bij mannen

Ook mannen krijgen vaak te kampen met haaruitval. Dit kan bij mannen leiden tot kaalheid. Omdat veel mannen dit proces willen tegengaan, hebben wij van JohnBeerens.com verschillende middelen, waaronder een haargroeimiddel, die mannen helpen bij het bestrijden van haarverlies. Het is echter belangrijk dat men weet wat te doen bij haaruitval en welke producten geschikt zijn om dit veelvoorkomend probleem op te lossen. 

Keratine behandeling bij haaruitval

Keratine is een proteïne oftewel een bouwstof die altijd in het haar aanwezig is. Keratine zorgt ervoor dat het haar sterker wordt. Als men dus last heeft van zwak haar, wil dat zeggen dat er weinig keratine in het haar zit. In ons assortiment hebben wij verschillende producten die keratine bevatten waardoor het haar weer sterker wordt. Dunner wordend haar is een veelvoorkomend verschijnsel bij zowel mannen en vrouwen. Een product met keratine is daarom de oplossing voor mensen die last hebben van dun of fijn haar.

Kies een goed product tegen haaruitval

Het is belangrijk om een product te kopen dat bij jouw haar en huid past. Zo haal je het maximale uit het product dat haaruitval moet tegengaan. Het assortiment is erg groot waardoor er altijd een geschikt product voor jouw haartype en wensen te vinden zal zijn. Wil je meer informatie over een specifiek product of twijfel je over de keuze? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten, zij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Zo wordt het kiezen van een goed product tegen haaruitval erg simpel! Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje