1. Verbeter je huid met vitamines!

    Verbeter je huid met vitamines!

    Denk je niet soms bij de anti-ageing crème en cosmetica reclames op tv; Yeah right! ? En natuurlijk is het van belang om je huid te hydrateren en te voeden. Crèmes met de juiste vitamines en ingrediënten dragen zeker bij aan een stralende huid. Maar het allerbelangrijkst is hoe je jouw huid van binnenuit voedt. Sterker nog, een gezonde en stralende huid begint van binnenuit. Lees in dit blog, welke vitamines een positieve invloed hebben op jouw huid en waarom! En wie weet ben jij binnenkort de winnaar/winnares van een potje BeautyBear Skin vitamines.

    Lees meer
  2. 6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

    6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

    Het zonnetje komt binnenkort weer loeren. En de lente staat letterlijk om de hoek. Slowly but surely komen de blote benen ook weer tevoorschijn. Dit betekent: Time to grab a tan! Maar hoe haal je het beste uit je tanning spray. En welke trucjes kun je makkelijk toepassen om een mooi resultaat (zonder strepen, vlekken of vervaging) te behalen? Wij helpen je graag een handje mee. 

    Lees meer
  3. Regen? 5x musthaves voor waterproof haar!

    Regen? 5x musthaves voor waterproof haar!

    Van regen worden niet alleen wij depri. Ook onze haarlokken worden er niet blij van. Haar dat pluist, krullen die wegzakken, haartextuur waar je zwaar verdrietig van wordt and the list may go on. Gelukkig hoef je met onze tips geen pluizig haar door de regen te hebben. Lees in dit blogartikel hoe je the rainy days met mooi haar doorkomt! 

    Lees meer
  4. De fijnste producten voor de gevoelige hoofdhuid!

    De fijnste producten voor de gevoelige hoofdhuid!

    Heb jij vaak last van een gevoelige hoofdhuid? Zijn jeuk, een rode hoofdhuid of schilfers te herkenbaar voor je? Vaak ligt de oorzaak bij een verstoring van de talgproductie. Op het moment dat er een tekort is aan talg in je hoofdhuid, kunnen er vaak irritaties ontstaan. Het tegenovergestelde kan ook tot hoofdirritaties leiden. Te veel talg leidt vaak tot een jeukende hoofdhuid. Wij hebben een selectie gemaakt uit de populairste haarproducten in ons assortiment voor de gevoelige hoofdhuid!

    Lees meer
  5. 9x redenen waarom jij de vegan BeautyBear haarvitamines moet innemen!

    9x redenen waarom jij de vegan BeautyBear haarvitamines moet innemen!

    Wil jij haarvitamines nemen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan helpen we jou graag een handje mee door jou te vertellen waarom je er goed aan doet deze nieuwe haarvitamines BeautyBear Hair in te nemen. Wij hebben het voor je uitgezocht!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje