1. How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

    How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

    Hoe krul je je haar met de Steampod Stijltang met Stoomtechnologie? Krullen maken met een stijltang kan tricky zijn maar wanneer je deze simpele stappen volgt, heb je gegarandeerd succes!

    Lees meer
  2. 5 oorzaken van pluizig haar

    5 oorzaken van pluizig haar

    Volgens mij is het één van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen: pluizig haar.  De droom van elke vrouw is om met pluisloos haar door het leven te gaan. En het fijnst is als we hier niet al te veel moeite in moeten steken. Wij willen jullie uiteraard hiermee helpen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire producten om pluizig haar meteen tegen te gaan! Wil jij ook zonder pluis door het leven, lees dan snel verder.

    Lees meer
  3. Hoe kies je de beste föhn?

    Hoe kies je de beste föhn?

    Bijna elke vrouw heeft een föhn in haar badkamer. Als je aan haar vraagt waar ze op let bij het aanschaffen van een föhn, volgt er een moment van stilte. Niet erg! Het is nooit te laat om nieuwe dingen te leren. Hoe meer we over het haar weten, des te beter we met onze haarlokken omgaan. Hieronder lees je op welke belangrijke punten je moet letten voordat je een föhn aanschaft.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje