Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

  1. top 10 onmisbare haarverzorging

    Onze top 10 onmisbare haarverzorging

    Voor welke je haarstijl je ook gaat, wij hebben een aantal producten die onmisbaar zijn voor iedere haarroutine. Ga je voor een blow out, een sleek bun, of gewoon lekker naturel? Deze producten passen bij iedere haarlook en zorgen ervoor dat jou haar iedere dag prachtig glanst en perfect in model zit. Lees snel verder om erachter te komen welke haarproducten echt onmisbaar zijn! 

    Lees meer
  2. de leukste cadeaus voor haar vind je bij JohnBeerens.com

    9 tips voor de leukste cadeaus voor haar (handig voor de feestdagen)!

    De feestdagen staan weer bijna om de hoek, en soms lijkt het wel alsof het ieder jaar moeilijker wordt om een leuk en origineel cadeau te verzinnen. In deze blog vertellen we de top 9 leukste cadeaus voor vrouwen van alle leeftijden. Heb je even geen inspiratie meer voor een leuk cadeau voor je vriendin, vrouw, moeder of dochter? Geen probleem, we got you! De leukste (kerst) cadeau ideeën voor vrouwen vind je bij JohnBeerens.com.

    Lees meer
  3. rozemarijnolie voor meer haargroei

    TikTok trend: deze haarolie zorgt voor super snelle haargroei

    Je hebt hem waarschijnlijk wel voorbij zien komen, het viral product die je haren super snel laten groeien. Wij zijn even op onderzoek uit gegaan. Je kunt het namelijk super makkelijk zelf maken, en het is helemaal niet duur. Lees snel verder om erachter te komen waar we het over hebben.

    Lees meer
  4. time to relax met de producten van johnbeerens.com

    Time to relax? Dat doe je met deze beauty essentials!

    Time to relax, dat doe je met de heerlijke producten van JohnBeerens.com, lees verder om erachter te komen met welke producten jij ultiem kunt gaan relaxen. Bij JohnBeerens.com hebben we alles in huis om jou een heerlijke relax momentje te bezorgen. Stress en vermoeidheid herkennen we allemaal denk ik wel, en daarom is het goed om af en toe een momentje voor ons zelf te pakken. Wij zetten een aantal producten op een rijtje die erbij helpen om even helemaal te kunnen ontsnappen van de dagelijkse stress, om even lekker tot je zelf te komen. Lees snel verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

    Lees meer
  5. maak je ready voor de feestdagen met de producten van JohnBeerens.com

    Time to party? Dit is de perfecte look voor de feestdagen

    Het is weer vrijdag, en dat betekent voor velen dat het weekend weer is begonnen, met deze producten ben jij klaar voor een girls night out. Staat er een heerlijk avondje uit op de planning? Tijd om je werkoutfit in te ruilen voor je favoriete party outfit. Wie houdt er nou niet van veelte lang klaarmaken en alles uit de kast halen om er helemaal fabulous uit te zien. Wij vertellen je precies wat je allemaal nodig hebt om stunning de deur uit te gaan op je girls night out.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje