Over JohnBeerens.com

John Beerens werd op 28 juli 1970 geboren in Tilburg. Als 15-jarige doet hij al zijn eerste ervaring in de kappersbranche op door te werking in verschillende salons. Hard werken, veel leren en op een positieve manier met mensen omgaan, zijn de drie dingen die ervoor zorgen dat hij het groot kan maken in de kapperswereld.  

Als John 22 is opent hij zijn eigen Haarstudio in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Na vele uren trainen mag John zich in 1993 Nederlands Kampioen noemen in zijn vakgebied. De ambities reiken verder en naast het managen van zijn salon begint hij met het verzorgen van trainingen en demonstraties voor verschillende firma’s, zoals Farouk Systems USA. De naam John Beerens verspreidt zich over de stads- en provinciegrenzen en langzamerhand wordt hij alom erkend als een van de uitzonderlijke talenten in de kappersbranche. Een talent die zich door is blijven ontwikkelen. Na veel inspanning en energie heeft hij een plaats tussen de landelijk geaccepteerde deskundigen verworven.

De kroon op het werk is het winnen van de Top Hair Award tijdens de Hairstyle 2006 in Rotterdam. Hiermee krijgt John Beerens de titel “Kapper van het Jaar 2006 Benelux”. Met deze prijs wordt hij onderscheiden voor zijn creatieve vermogen, zijn grote inzet en zijn stimulerende voorbeeldfunctie voor de gehele kappersbranche. Momenteel staat dé haarextension award, de Great Lengths Gold Trophy, op zijn naam.

Het talent en het succes van John blijft ook in showbizzland niet onopgemerkt. Zo was John Beerens als gastjurylid te zien in het eerste seizoen van het televisie programma Holland’s Next Topmodel. Dit programma werd gepresenteerd door Internationaal Topmodel Yfke Sturm wiens haar wekelijks verzorgd werd door John. Naast Yfke Sturm heeft John ook vele andere Bekende Nederlanders van een mooie coupe voorzien, onder andere Fedde le Grand, Frans en Mariska Bauer voor hun bruiloft en Glennis Grace tijdens het Nationaal Songfestival.

Verder trad John niet veel naar buiten, tot maandag 14 november 2011. Toen werd namelijk de eerste aflevering van John Beerens’ Salon Takeover uitgezonden. Dit is de Nederlandse versie van het bekende Tabatha’s Salon Takeover. John Beerens heeft voor dat programma het land afgereisd om noodlijdende kapsalons een nieuwe look en een frisse start te geven! Van eigenwijze eigenaren tot schrijnende verhalen, met ieder natuurlijk zijn goede bedoelingen. Uiteindelijk heeft John Beerens orde op zaken gesteld en niet alleen de kapsalons een complete metamorfose gegeven, maar ook de kappers en kapsters zelf onder handen genomen en gerestyled. En een succes was het! Met ruim 450.000 kijkers was John Beerens’ Salon Takeover één van de best bekeken programma’s op RTL5!

JohnBeerens.com

Momenteel is John, als ondernemer, elke dag druk bezig met het uitbreiden van zijn Beautywebshop JohnBeerens.com. Exclusiviteit en innovatie staan hierbij voorop. Hij heeft het doel dé beautywebshop van Nederland te worden. Hierbij heeft hij een team van enthousiaste beautylovers om zich heen verzameld die hem op elk gebied ondersteunen. 

We deliver beauty! Veel shopplezier op JohnBeerens.com.

John Beerens en het JohnBeerens.com team

John Beerens    


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag