Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Over John Beerens en JohnBeerens.com

 

John Beerens is een geboren en getogen Tilburger. Hij was nog maar 15 jaar toen hij zijn eerste ervaring opdeed in de kapperswereld. Hard werken, veel leren een positieve instelling brachten hem toen al ver. Toen hij 22 was opende John zijn eigen salon in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Vlak daarna mocht hij zich Nederlands Kampioen noemen in zijn vakgebied. Hij blijft zijn talent uitbreiden en krijgt steeds meer bekendheid. De kroon op Johns werk is het winnen van de titel Kapper van het Jaar 2006. Hij ontvangt deze award voor zijn creatieve vermogen, grote inzet en stimulerende voorbeeldfunctie. Daarna heeft hij ook nog de Great Lengths Gold Trophy, dé haarextension award, gewonnen in 2010.

 

John Beerens op RTL en SBS

Het talent van John Beerens blijft ook in de showbizzland niet onopgemerkt. Zo was hij jurylid in het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Ook heeft hij vele Bekende Nederlandse voorzien van prachtige kapsels, zoals Yke Sturm, Fedde le Grand en Glennis Grace. Eind 2011 werd het eerste seizoen van John Beerens’ Salon Takeover uitgezonden. In dit programma helpt John Beerens noodlijdende kapsalons door ze een nieuwe look en een frisse start te geven. Dit programma was met ruim 450.000 kijkers één van de best bekeken programma’s op RTL5. Eind 2017 doet John samen met zijn vrouw Josephine mee aan Steenrijk, Straatarm. Hierin ruilt John een week lang met een gezin uit Tilburg-Noord. Tijdens deze ruil helpt John het gezin door nieuwe meubels te kopen en als echte thuiskapper te fungeren om geld te verdienen voor het gezin waarmee hij van leven geruild is.

JohnBeerens.com

Momenteel is John, als ondernemer, elke dag druk bezig met het uitbreiden van zijn Beautywebshop JohnBeerens.com. Exclusiviteit en innovatie staan hierbij voorop. Hij heeft het doel dé beautywebshop van Nederland te worden. Hierbij heeft hij een team van enthousiaste beautylovers om zich heen verzameld die hem op elk gebied ondersteunen.

JohnBeerens.com Pand vooraanzicht met logo

In april 2019 zijn we verhuisd naar een nieuw groter pand van 6000m2! Deze nieuwe basis is nodig om de klanten snel van hun beautyproducten te voorzien. Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van het nieuwe pand. Het dak is uitgerust met zonnepanelen en daardoor zijn we 100% zelfvoorzienend in electriciteit. Daarnaast beschikt het pand over het energielabel A++. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel zo worden de dozen die we gebruiken enkel geproduceerd van hout met een FSC Keurmerk.

Dat zijn harde werken wordt beloond blijkt als JohnBeerens.com in 2018, 2019 en 2021 zichzelf één van de FD Gazellen mag noemen. Dit is een beloning voor snel groeiende bedrijven. Een nieuwe kroon op het werk wordt gezet als JohnBeerens.com in november 2020 uitgeroepen tot populairste website in de categorie fashion & beauty in de Website van het jaar verkiezing! Een volgende erkenning volgt als in maart 2021 een Shopping Awards onderkenning volgt.

 

Website van het jaar     shopping awards winnaar persoonlijke verzorgingFD Gazelle

 

 

 

 

We deliver beauty! Veel shopplezier op JohnBeerens.com.

John Beerens en het JohnBeerens.com team    

John Beerens

Foto: Maaike van Esch

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje