Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

Veelgestelde vragen

 

Riverty

Bij achteraf betalen kan je eerst jouw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Achteraf betalen wordt gefaciliteerd door Riverty. Je ontvangt na de levering binnen enkele werkdagen digitaal een factuur van jouw bestelling, op dat moment heb je een gelimiteerd betalingstermijn. Riverty voert een toetsing uit wanneer je de bestelling definitief plaatst. Heb je problemen met Riverty? Neem dan direct contact op met Riverty via 085 022 01 01. Omdat Riverty een externe partij is kunnen wij problemen namelijk niet direct oplossen. 

Meer informatie over Riverty

Levertijden

Delivering Beauty by JohnBeerens.com doet haar uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag door onze vervoerder DHL. Gedurende de feestdagen kunnen andere levertijden gelden. Bij ieder product wordt een levertijd vermeld op de site. 

Meer informatie over levertijden

Betalingsmogelijkheden

JohnBeerens.com heeft diverse betaalmethodes zodat er altijd een geschikte methode bij zit voor jou. Denk hierbij aan iDeal, Credit card, PayPal, Bancontact, Riverty en meer.

Meer informatie over betaalmethoden

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.

Meer informatie over retourneren

Bestelling wijzigen

Wil je graag jouw bestelling wijzigen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via Whatsapp op +31 13 530 2010, telefonisch via +31 (0)13 530 2010 of via [email protected] 

Bestelproces

Je kan op JohnBeerens.com bestellen door de producten van jouw keuze toe te voegen aan de shoppingbag. Vervolgens kan je via de shoppingbag button geheel rechtsboven navigeren naar de check-out. In de check-out kan je jouw naw-gegevens, verzending en betaalwijze selecteren en vervolgens kan je jouw bestelling definitief plaatsen.

Prijzen

Alle getoonde prijzen op JohnBeerens.com zijn inclusief btw.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie is een aanvulling op de wettelijke garantie. Een allergische reactie is helaas geen geldige reden voor een retour. 

Meer informatie over garanties.

Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan betreuren wij dat. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via Whatsapp +31 13 530 2010. Je ontvangt van jouw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 2 dagen reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kan je deze voorleggen via het Europees ODR Platform

Advies

Wij bij JohnBeerens.com geven graag advies aan onze klanten en proberen dit zo goed mogelijk te doen. Echter kan het voorkomen dat dit advies niet helemaal voor jou als klant werkt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat elke haarstructuur & haargeschiedenis anders is per persoon, daardoor kunnen wij niet 100% garanderen dat de producten ook optimaal werken. Wij doen ons best doen om een passend advies te geven, maar kunnen hierbij de werking van de producten niet garanderen.

Dual voltage

Dual voltage betekent dat een tool ook in het buitenland gebruikt kan worden. Vaak is de voltage in Europa 220-240v, maar wanneer je bijvoorbeeld naar Noord-Amerika kijkt is het vaak 110-120v. Door het aanschaffen van een dual voltage tool weet je zeker dat je deze in het buitenland kan gebruiken omdat ze het juiste voltage aan kunnen (110-240v). Vergeet alleen niet om een wereldstekker mee te nemen! Weet je niet zeker of een tool dual voltage is, lees dan de productomschrijving goed door of neem contact op met Beautycare via Whatsapp op +31 13 530 2010, telefonisch via +31 (0)13 530 2010 of via [email protected] .

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje