Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

DISTRIBUTEUR BEAUTY & HAIR

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze producten of merken? We helpen je graag om te bepalen welke producten of merken het beste bij je bedrijf of persoonlijk gebruik past. JohnBeerens.com is de distributeur van bekende en succesvolle merken zoals CHI, Biosilk en Diva Pro. Naast de zojuist genoemde merken kan je onderaan deze pagina alle merken vinden die JohnBeerens.com aanbied. We streven naar een continue ontwikkeling en verbetering in ons aanbod en service. Onze missie is om de grootste distributeur te zijn in onze regio, is er een nieuwe merk in opkomst dan willen wij voor je klaarstaan. We doen ons uiterste best om de constante veranderingen in onze branche nauwlettend in de gaten te houden zodat we ons aanbod hierop af kunnen stemmen.

John Beerens is een van de meest succesvolle kappers uit Nederland en een succesvolle ondernemer in de beauty en haarproducten branche. Met zijn expertise en kennis werkt hij samen met gedreven partners en collega’s om samen het gezamenlijke doel te realiseren; grootste en snelste leverancier van beauty en haarproducten voor zowel consumenten als bedrijven met goede service en een eerlijke prijs.


Hebben wij je interesse gewekt? We nodigen je graag uit contact op te nemen via: [email protected]

JohnBeerens.com is de distributeur van de volgende merken: 

11PINK

Amika

Bardot Beauty

Beard Junk

Biosilk

Blumaan

Christophe Robin

Colour Reset

Dessata

Detangler

Difiaba

GBH

CHI

John Beerens 

Juhldal

Kapilab

Keratin Complex

L'Alga

Lock Stock & Barrel

LS&B Original Blends

Manic Panic

Miami Beach Bum

Moonlight Muse Hairextensions 

Perfect Shine

PMD Beauty

ProAddiction

Sutra Beauty Hairtools

Talavera Split-Ender Pro

The Collection

The Dude

The JAYJO

Viba Color

Vitavoo

VoCe

Waterclouds

WaveWinder

X-Liso


Let op: prijzen op de website voor professionals worden zichtbaar nadat je een account aanmaakt. Consumenten prijzen zijn altijd zichtbaar op JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje