Shampoo

Bij JohnBeerens.com vinden we het belangrijk dat onze haren de beste verzorging krijgen die er is. Een goede shampoo is hierbij een pre aangezien dit de basis is voor mooi en verzorgd haar. Omdat er veel verschillende haartypes zijn, hebben wij veel verschillende producten in ons assortiment. Een goede shampoo vinden wordt zo voor iedereen haalbaar. JohnBeerens.com werkt alleen met de beste merken om de kwaliteit van de shampoos te garanderen. Zo hebben wij de beste shampoos van merken zoals CHI, Biosilk, Moroccanoil en Waterclouds.

Ga jij een shampoo kopen of ben je op zoek naar een goede shampoo? Dan heeft JohnBeerens.com zeker een shampoo die aansluit bij jouw wensen en haartype.

Mogelijkheden shampoo

Een goede shampoo vinden tussen al dat aanbod kan lastig zijn. Daarom hebben wij een duidelijke zoek en filter functie op de website toegevoegd om zo snel bij de juiste shampoos uit te komen. Door de velen shampoo merken kunnen wij garanderen een perfecte shampoo voor jou te hebben. Of het nu een shampoo voor vet, droog of beschadigd haar is.

Naast de welkbekende volume shampoo of shampoos voor gekleurd haar hebben wij ook producten in ons assortiment opgenomen voor personen die last hebben van huidproblemen. Daarom hebben wij verschillende soorten shampoos zoals:

  • Een natuurlijke shampoo 
  • Een shampoo voor vet haar
  • Een shampoo die helpt tegen haaruitval
  • Een anti roos shampoo

Natuurlijke shampoo

Tegenwoordig geven velen de voorkeur aan natuurlijke producten, waaronder ook een natuurlijke shampoo. In ons assortiment hebben wij shampoos zonder sulfaten, zonder parabenen en zonder sls. Biosilk is bijvoorbeeld een merk met veel natuurlijke shampoos. Ze bevatten geen parabenen en siliconen. Naast Biosilk zijn er nog veel meer shampoo merken die shampoos en conditioners aanbieden die bepaalde bestandsdelen niet hebben. Het kiezen voor vegan shampoos wordt ook veel vaker gedaan. De merken Kevin Murphy en Maria Nila zijn vegan en bestaan uit een breed assortiment waardoor er voor ieder haartype een geschikte shampoo te vinden is.   

Kappers shampoo

Bij een salon vliegt de shampoo er doorheen. JohnBeerens.com heeft daarom ook een zeer groot assortiment aan shampoos die geschikt zijn voor in een kapsalon. Denk hier aan grote liter flessen shampoo of aan producten die speciaal ontwikkeld zijn voor in kapsalons. Sebastian Professional, Redken en L'Oréal Professionnel zijn bijvoorbeeld drie merken die veel door kappers gebruikt worden.

De beste shampoo voor jouw haar

Het is belangrijk om producten te kopen die goed bij jouw haar en huid passen. Voor het beste resultaat combineer je een shampoo met een conditioner en eventuele stylingsproducten. Het assortiment van JohnBeerens.com is erg groot waardoor er altijd een geschikte shampoo voor jouw haartype en wensen te vinden zal zijn. Ga je een shampoo kopen maar heb je nog twijfels over een bepaalde shampoo, onze beautyspecialisten adviseren je graag. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje