Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

  • Wella Color Fresh Mask: het ideale product om je haarkleur op te frissen

    Wella Color Fresh Mask: het ideale product om je haarkleur op te frissen

    Een haarverzorgingsmasker dat kleurt? We weten dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar het Color Fresh Mask maakt het mogelijk. Deze voedende behandeling is zoveel meer dan alleen een masker. In slechts 10 minuten kan het haarproduct je kleur een boost geven of je lokken een ander speels kleurtje geven, en dat alles terwijl je gewoon thuis bent.

    Wil jij dit ook? Scrol dan naar beneden voor alles wat je moet weten over het Color Fresh Haarmasker...

    Lees meer
  1. GLASS HAIR TREND

    GLASS HAIR TREND

    Glass hair! Haar wat zo glad, glanzend en stijl is, waardoor het wel van glas lijkt! We zien celebrities als Jenifer Lopez en Kim Kardashian steeds vaker voorbijkomen met mega glad haar. Ze noemen deze trend daarom “glass hair”, We vertellen je graag meer over deze haartrend.

    Lees meer
  2. Beschadigd haar herstellen na de zomer

    Beschadigd haar herstellen na de zomer

    Die zalige zomer komt weer stilaan op haar einde.... Terugdenkend aan die mooie tijd waarin je waarschijnlijk op vakantie bent geweest, verre fietstochten hebt gemaakt of heerlijk op een terrasje hebt gezeten met je vriendinnen.... Is het nu hoogtijd om je haar door uitdrogende factoren; zoals zon, zee, chloor en hitte te herstellen.

     

     

    Lees meer
  3. Hoe krijg ik de perfecte krul in 5 stappen?

    Hoe krijg ik de perfecte krul in 5 stappen?

    Als je haar geen krul lijkt te houden, hoe je je krultang ook vasthoudt, maak je dan geen zorgen, je bent zeker niet de enige! Je ziet bij iedereen prachtige krullen gemaakt met een krultang, en zodra je het zelf gaat proberen vind je het moelijk om een mooi resultaat te krijgen. Door middel van deze blog, inclusief instructievideo laten we jou zien hoe je de krultang moet gebruiken, en hoe je zorgt voor prachtige (langdurige) krullen. 

    Lees meer
  4. Waarom je je haar af en toe een detox moet geven!

    Waarom je je haar af en toe een detox moet geven!

    Heb je last van snel vettig wordend haar of een gevoelige hoofdhuid? Dan kan je haar en hoofdhuid gezondheid uit balans zijn en restjes chemicaliën aanwezig zijn op je hoofd. Daarom is het belangrijk om je haar af en toe een detox te geven met een detox shampoo. Hieronder vind je alle informatie over een detox shampoo van Kevin Murphy!

    Lees meer
  5. NIEUW! Redken All Soft Leave-In Conditioner! Wat is leave-in conditioner en hoe gebruik je het?

    NIEUW! Redken All Soft Leave-In Conditioner! Wat is leave-in conditioner en hoe gebruik je het?

    Ben jij al bekend met het gebruiken van een leave-in conditioner, in deze blog vertellen we je alles over de voordelen ervan! Leave-in conditioners zijn een geweldig product om te gebruiken. Ze bieden namelijk zoveel voordelen aan ieder type haar. Een aantal voordelen zijn dat ze het haar doorkambaar maken, het helpt tegen de bescherming van invloeden van buitenaf en nog veel meer! Dit nieuwe product van Redken, een hydraterende leave-in conditioner geeft direct glans aan het haar en zorgt ervoor dat het er gezond uit gaat zien. Lees verder om er achter te komen waarom je eigenlijk een leave-in conditioner moet gebruiken, en waarom deze van Redken sowieso iets voor jou is!

    Lees meer
  6. Hoe kun je beschadigd haar weer herstellen?

    Hoe kun je beschadigd haar weer herstellen?

    Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment: intensief krachtherstel van het haar van binnen en van buiten.

    Lees meer
  7. Hoofdhuidproblemen? Zo kom je er van af!

    Hoofdhuidproblemen? Zo kom je er van af!

    Als je last hebt van hoofdhuid problemen, dan kom je er het liefst zo snel mogelijk vanaf, maar hoe kom je er vanaf? Hoe kom je af van hoofdhuidproblemen: droge hoofdhuid, jeuk, een gevoelige, geïrriteerde, of schilferige hoofdhuid? Bijna iedereen ervaart, vroeg of laat, problemen met haar of zijn hoofdhuid. Als deze problemen niet juist behandeld worden, kan het langer aanhouden en steeds vervelender worden. Je kunt hierbij denken aan aanhoudend een gevoelige hoofdhuid, chronische jeuk, droogte of roos. In deze blog geven wij advies en oplossingen die je nodig hebt om de balans van je hoofdhuid te herstellen, wat zorgt voor glanzend, volumineus haar.

    Lees meer
  8. Welke producten helpen bij droog en beschadigd haar?

    Welke producten helpen bij droog en beschadigd haar?

    Heb jij last van droog en beschadigd haar en vraag je jezelf echt af: ‘’wat te doen tegen beschadigd haar?’’ Dat snappen wij! Je haar kan veel invloed hebben op hoe goed je in je vel zit. Stralende en glanzende lokken helpen (laten we eerlijk zijn) wel mee aan een goed humeur. In deze blog vertellen wij je alles hoe je beschadigd haar weer kunt herstellen, en wat de beste producten zijn om droog haar tegen te gaan!

    Lees meer
  9. Vegan haarverzorging? Ontdek de Bonacure Clean Performance van Schwarzkopf Professional!

    Vegan haarverzorging? Ontdek de Bonacure Clean Performance van Schwarzkopf Professional!

    Bonacure Clean Performance verandert professionele haarverzorging voorgoed met drie fundamentele pijlers: Advanced Technology, Clean Formules en Sustainable Packaging. De clean advanced technology bestaat uit het nieuwe Vegan Care Complex resulterend in gezonde en mooie lokken voor alle haartypes. Daarnaast betekent clean formules dat Bonacure bestaat uit 100% vegan professionele formules, vrij van sulfaten*, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen, met een hoge mate van biologische afbreekbaarheid. Ook is de nieuwe verpakking planeetvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje