Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

28 Feb. 2024

Zo voorkom je haarverlies

Waarom lijkt haarverlies in de wintermaanden vaker voor te komen? Ontdek de factoren die ons haar beïnvloeden tijdens de koude maanden en ontdek hoe je dit kan verminderen.

Deel dit artikel:

De winter brengt niet alleen gezelligheid met zich mee, maar ook enkele uitdagingen voor ons haar. De lagere temperaturen kunnen ervoor zorgen dat kleine bloedvaatjes samentrekken, wat de groeicyclus van onze haren negatief beïnvloedt. Gelukkig is er hoop in de vorm van Nioxin en hun effectieve haarverzorgingsoplossingen.

Nioxin's 3-Stappen Systeem

Nioxin staat bekend om zijn 3-stappen systeem dat gericht is op het reinigen, optimaliseren en behandelen van de hoofdhuid. Hier is een korte uitleg van systeem:

  1. Reinigen: Begin met Nioxin's Cleanser om je hoofdhuid te reinigen van onzuiverheden en overtollige oliën. Een frisse start voor je haar!

  1. Optimaliseren: Gebruik de Scalp Therapy Conditioner om de textuur en hydratatie van je haar te verbeteren. Het voegt veerkracht toe aan je haar.

  1. Behandelen: Sluit af met de Scalp Treatment, ontworpen om de hoofdhuid te versterken en haarverlies tegen te gaan. Een krachtig slotakkoord voor een gezonde hoofdhuid.

Winterse Magie met Aanvullende Nioxin Producten

Naast het 3-stappen systeem heeft Nioxin enkele winterse toppers die je haarverzorgingsritueel naar een hoger niveau tillen:

  1. Nioxin Intensive Care Night Density Rescue: Laat je haar 's nachts herstellen en vernieuwen met deze intensieve nachtzorg. Word wakker met sterker haar!

  1. Nioxin Anti-Hairloss Serum Sandalore 70ml: Bestrijd haarverlies met dit krachtige serum, doordrenkt met de magie van Sandalore. Geef je haar de liefde die het verdient.

  1. Nioxin Thickening Spray: Geef je lokken een volumineuze boost met deze spray, perfect om dunner wordend haar een extra dimensie te geven.

Verlies het Haarverlies, Niet je Glans

Laten we eerlijk zijn, haarverlies kan onze glans verminderen. Maar met Nioxin hoef je niet toe te geven aan de winterse kou. Maak deze koude maanden jouw tijd om je haar te laten stralen!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje