Make-up

Make-up is al eeuwenlang een manier geweest waarmee vrouwen hun sterke punten benadrukken en zwakke punten verdoezelen, en vele kunnen niet meer zonder. Een licht, natuurlijk laagje make-up doet al wonderen voor uw zelfverzekerdheid en een zwoele smokey eye look maakt een avondlook helemaal af. Make-up kan elke look maken of kraken en kan zelfs uw signatuur zijn – wie denkt aan Marilyn Monroe zonder de felrode lippen, Amy Winehouse zonder de dikke cat-eye eyeliner of Kim Kardashian, de koningin van het contouren, zonder een flawless gezicht zorgvuldig gevormd met highlighter en bronzer? Heet mooie van make-up is dat u zelf kunt kiezen hoeveel en welke producten u wilt gebruiken: gewoon “de betere versie van uzelf” laten zien door de oneffenheden van de huid en de wallen weg te werken, of juist voor de opvallende donkerpaarse lippenstift of de knallende kobaltblauwe mascara gaan!

De juiste make-up producten voor iedereen

“Make-up doet wonderen”, luidt de uitdrukking. Veel kan het ook wel doen, maar eerst moet u voor een goede basis zorgen. Kies dus altijd voor de juiste reiniging- en verzorgingsproducten voor uw gezicht en vergeet nooit om uw make-up ´s avonds af te halen met een make-up remover! Na een grondige reiniging en een hydraterende dagcrème bent u vrij om uw creativiteit los te laten. De basisstappen bij een make-up routine verschillen bij iedereen: eentje is al klaar na een laagje getinte dagcrème en het snelle bijwerken van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotloodje, en de andere vindt het heerlijk om de nieuwste oogschaduwkleuren uit te proberen en het gezicht grondig te contouren met een foundation, concealer, highlighter, bronzer en blush. Geen manier is beter dan de andere, het gaat erom dat u zichzelf mooi en zelfverzekerd voelt!

Laat uw beste zelf stralen!

De dagelijkse make-up routine gaat voor vele mensen om het egaliseren van de huidtint, het camoufleren van de tekenen van vermoeidheid en het benadrukken van de beste gezichtsfeatures. Dit begint bij een goede basis: afhankelijk van uw huidtype en het effect dat u wilt bereiken, kunt u voor een lichte, getinte dagcrème of voor een goed dekkende foundation gaan. Een lichte laag poeder zorgt voor een prachtig matte resultaat en een blush of een bronzer zorgt voor een gezond kleurtje op de wangen. Verzorgde wenkbrauwen geven het hele gezicht meteen een lift en dit kunt u bereiken met een wenkbrauwpotloodje of een matte oogschaduw die bij uw natuurlijke wenkbrauwkleur past. Daarna bent u vrij om uw eigen sterke punten in de schijnwerpers te brengen! Heeft u prachtige, babyblauwe ogen? Laat ze stralen met een zwarte mascara en een subtiele oogschaduwlook in bronzige en gouden kleuren. Bent u gezegend met volle lippen? Benadruk ze met een knallende lippenstift in uw favoriete tint van rood, roze of paars of ga voor een meer subtiele look met een doorzichtige lipgloss. Met uw favoriete make-up producten kunt u alle kanten op en stapt u altijd stralend en zelfverzekerd de deur uit!

Make-up producten van de topmerken veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com zijn er make-up producten van verschillende topmerken te vinden voor het creëren van zowel prachtige, natuurlijke overdagse looks als opvallende en dramatische ogen voor een avondje uit. Met Kardashian Beauty creëert u Instagram-waardige glam-looks en de Beautyblender zorgt ervoor dat uw make-up basis altijd foutloos geblend is voor een natuurlijk resultaat. Twijfelt u welke producten het beste bij uw huidtype en wensen passen of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje