1. Hoe om te gaan met pluizig haar?

    Hoe om te gaan met Pluizig Haar?

    Worstel je met onhandelbaar, pluizig haar? Ontdek de oorzaken, effectieve verzorgingsroutines en de beste producten om je pluizig haar te verminderen en te transformeren in een glanzende, gezonde haarbos.

    Lees meer
  2. Zo verzorg jij je haar in de winter

    Zo verzorg jij je haar in de winter

    De winter is een seizoen vol gezelligheid, maar helaas niet altijd voor je haar. Droge lucht en koude temperaturen kunnen je haar en hoofdhuid behoorlijk uitdagen. Maar geen paniek! Met de juiste zorg blijft je haar ook in de winter prachtig en gezond.

    Lees meer
  3. Gids voor het kiezen van de juiste shampoo

    Gids voor het kiezen van de juiste shampoo

    Vind jij het ook zo lastig om de juiste shampoo te vinden? Deze gids neemt je stap voor stap mee door het proces, van het begrijpen van je haartype tot het kiezen van de perfecte shampoo. Zeg vaarwel tegen haarproblemen!

    Lees meer
  4. Zeg gedag tegen jouw statische haar

    Zeg gedag tegen jouw statische haar

    Hoe vervelend is het als je wakker wordt en je hebt weer eens last van statisch haar. Lees dit blog om erachter te komen hoe je dit kan tegengaan.

    Lees meer
  5. Ontdek de magie van L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular

    Ontdek de magie van L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular

    Hou jij ook altijd van je glanzende haar als je van de kapper komt? Met de producten van L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular kun je nu ook thuis dit resultaat bereiken! Deze lijn is speciaal ontworpen om beschadigd haar te herstellen. In dit blog leg ik je uit wat de nieuwe L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular lijn doet en waarom deze producten een must zijn in jouw dagelijkse routine.

    Lees meer
  6. Happy scalp, happy you

    Happy scalp, happy you

    Een gezonde hoofdhuid is de key tot schitterend haar. In dit blog vertel ik je essentiële tips en productaanbevelingen om jouw hoofdhuid gezond en gelukkig te houden, van stressverlichting tot de juiste haarverzorging. Lees dit blog voor het geheim van stralend haar en een tevreden hoofdhuid.

    Lees meer
  7. Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Wil jij van je droge en beschadigde haar af? Dat kan! gelukkig zijn er meerdere oplossingen om je haar weer tot leven te brengen. Het gebruik van hydraterende haarmaskers en conditioner kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en glans van je haar. In dit blog vertel ik je handige tips en producten voor diepe hydratatie.

    Lees meer
  8. 10 tips voor haarbescherming in de herfst

    10 Tips voor haarbescherming in de herfst

    Kleurrijke bladeren en een gezellige sfeer. De herfst komt eraan, maar het kan ook een uitdaging zijn voor je haar. De veranderende weersomstandigheden, zoals koudere temperaturen en vochtigheid beschadigen je haar en maken het dof. Met deze 10 tips help ik jou om dit te voorkomen, zodat je haar deze herfst straalt.

    Lees meer
  9. After Summer Haircare

    After Summer Haircare

    We moeten er toch echt aan geloven dat de zomer er weer op zit, en dat het tijd is om ons haar klaar te maken voor de herfst. Want wist je dat je haar na een zonnige zomer nu best wel wat extra verzorging kan gebruiken? Die verfrissende duik in de zee, leuke dorpjes en stadjes bezoeken? Doordat je haar constant in de brandende zon is, kan het droog en beschadigd zijn na de vakantie. Geen reden tot paniek hoor, met de juiste producten is je haar binnen no-time weer healthy en shiny. In deze blog vertellen we je hoe je dat het beste en snelste voor elkaar krijgt.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje