Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Garanties

Indien het artikel door jou beschadigd is ontvangen of gebreken vertoont binnen de verwachte levensduur van het artikel, kun je gebruik maken van onze garantieregeling. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Vermeld altijd jouw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product. We hanteren de wettelijk bepaalde garantievoorwaarden. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze wettelijke garantie word ook als non-conformiteit beschreven. Het termijn van de wettelijke garantie word bepaald door de verwachte levensduur. 

Het is niet toegestaan om zelf reparaties uit te voeren aan het artikel. Hiermee vervalt de wettelijke garantie.

Garantie CHI Tools
Op de CHI Tools geven wij 2 jaar Europese garantie (vanaf de aankoopdatum) op het elektronische gedeelte. Bij constatering van een elektronisch defect binnen 2 jaar ontvang je een nieuwe CHI Stijltang. CHI levert geen losse onderdelen, wat maakt dat reparatie of levering van losse onderdelen niet mogelijk is. Op haarborstels met keramisch gedeelte geldt een garantie van 1 jaar. Let op! Wij geven geen garantie op siliconen strips, diamantjes, accessoires en andere extra’s, op, bij of aan de tool. 

Garanties

Op al onze tools geldt een wettelijke garantie op het technische gedeelte van 2 jaar na aankoopdatum. Op alle L'oréal Professionnel Steampod geldt 1 jaar wettelijke garantie op het technische gedeelte. 

Marc Inbane Tanning spray:
In de fles zit het tanning product in een zak, bij het laten vallen van de fles gaat de zak kapot en is het product onbruikbaar. Wees alert om schade te voorkomen, aangezien een in gebruik genomen product niet meer wordt teruggenomen en niet wordt vergoed.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje