Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

  • Hoe kom je écht van gespleten haarpunten af? 6x tips van John Beerens.

    Hoe kom je écht van gespleten haarpunten af? 6x tips van John Beerens.

    Heb je een hekel aan gespleten haarpunten? Knippen doe je liever niet, omdat je je haarlokken liever zo lang mogelijk laat groeien. Maar aai, die gespleten puntjes vermenigvuldigen zich met de dag meer. Soms wordt het gespleten haarpuntje zelfs een multi-gespleten haarsliert. We’ve all been there! Lees deze tips van John Beerens en krijg weer een natuurlijke volle bos!

    Lees meer
  1. 15 jarig jubileum JohnBeerens.com (15 weetjes!)

    15 jarig jubileum JohnBeerens.com (15 weetjes!)

    Afgelopen 1 mei vierde de beauty webshop JohnBeerens.com haar 15 jarig jubileum. En dit laten we niet zomaar voorbij gaan. Wij vroegen aan oprichter John Beerens om ons een reisje te geven down memory lane van het beauty bedrijf. JohnBeerens.com heeft de laatste jaren een enorme groei leren kennen. Het begon allemaal op een zolderkamertje in Tilburg. Lees in dit blogartikel 15 weetjes over JohnBeerens.com.

    Lees meer
  2. Alles over wenkbrauwen, tips van beauty expert Esmee Huiden

    Alles over wenkbrauwen, tips van beauty expert Esmee Huiden

    We hebben ze allemaal als het goed is. Wenkbrauwen. Maar de vraag is ben je happy met de vorm en dikte? Een groot deel van de wenkbrauwbezitters heeft hier helaas geen positief antwoord op. Lees hier hoe je de wenkbrauwen van je dromen creëert!  Beauty expert Esmee Huiden geeft je dé gouden tips! 

    Lees meer
  3. Laat je moeder stralen met de limited edition Mommy-set!

    Laat je moeder stralen met de limited edition Mommy-set!

    Moederdag is in aantocht! Dit is natuurlijk hét moment om je moeder het ultiem cadeau te geven en haar in de watten te leggen. Verras je moeder met het door ons samengestelde limited edition Moederdagset. Met deze selectie best buyers wordt jouw mama’s haarritueel echt een feest!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje