Levering

Op werkdagen voor 22:00 besteld, is morgen in huis!
Het grootste gedeelte van de producten zijn bij ons standaard op voorraad waardoor je, indien je op werkdagen voor 22:00 besteld met een afleveradres binnen Nederland, de producten morgen bij jou in huis kan verwachten. Mocht een product een langere levertijd hebben dan staat dit bij het product aangegeven onder de bestelbutton. Het product heeft dan een afwijkende levertijd, bijvoorbeeld 2-5 werkdagen. Onze bestellingen worden geleverd van dinsdag tot en met zaterdag door onze vervoerder DHL. Indien een product met een langere levertijd in de bestelling is opgenomen dan versturen wij de gehele bestelling wanneer wij deze compleet kunnen versturen. In dat geval geldt dus de langste levertijd aangegeven bij de producten van jouw keuze. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt afwijkt van de daadwerkelijke levertijd zullen wij je hierover informeren en voor een passende oplossing zorgen. Delivering Beauty by JohnBeerens.com doet ten alle tijden haar uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen! Voor de b2b webshop: professionals.johnbeerens.com dient een bestelling voor 16.00 besteld te zijn om deze morgen te kunnen bezorgen.

UPS Access Points
Je kunt je pakket in plaats van laten bezorgen ook afhalen. Zo hoef je niet speciaal thuis te blijven om op een pakket te wachten en kun je het pakket afhalen wanneer dit jou het beste uitkomt. Dit kan bij een van de vele Access Points bij jou in de buurt in zowel Nederland als België. Vul simpelweg je postcode in en je ziet direct waar het dichtsbijzijnde UPS Access Point zich bevindt. Uiteraard ontvang je een bericht per mail dat je pakket klaar ligt voor je. Voor 22.00 besteld? Dan ligt jouw bestelling de volgende werkdag al klaar om afgehaald te worden! Je pakket zal 10 dagen beschikbaar blijven bij het geselecteerde UPS Access Point.

Verzending
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

Afwijkende levertijd
Betaal je via handmatige overschrijving? Dan kan het tot 2 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. Wij versturen de producten wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Ben je een zakelijke klant of heb je als consument in het bestelproces een bedrijfsnaam ingevuld? Dan dien je de bestelling voor 16:00u te plaatsen, om het de volgende dag in huis te hebben. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd en/of aangeboden.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 4,95. Het verzendtarief voor  België bij een bestelling onder de € 30,- bedraagt € 6,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland en in België vanaf € 30,-. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor professionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 6,57 ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 8,22 ex btw. Vanaf € 30,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

Avondlevering
Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten om de bestelling in de avond af te laten leveren. Ideaal dus als je overdag werkt. Hiervoor bedragen de verzendkosten €4,95 bij orders onder de €30. Bij orders boven de €30 is avondlevering gratis. De avondlevering vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als je op vrijdag kiest voor avondlevering zal de avondlevering op maandag plaatsvinden. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL Afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

DHL Servicepunten
JohnBeerens.com maakt gebruik van DHL Servicepunten! Hier kun je online bestelde pakketten ophalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De voordelen hiervan zijn:

 • Je hoeft niet meer thuis te wachten op je bestelling
 • Zowel doordeweeks als in het weekend pakketjes ophalen
 • E-mail wanneer je pakket klaar ligt
 • De meeste huishoudens in Nederland heeft een DHL Servicepoint binnen 4 km van het woonadres
 • Beter voor het milieu, combineer het afhalen van je pakket met jouw boodschappen, tankbeurt, etc.

De DHL Servicepunten zijn gevestigd in locaties als:

 • Supermarkten
 • Drogisterijen
 • Tankstations
 • Videotheken
 • Gemakswinkels
 • En nog veel meer handige locaties!

Hoe kun je een DHL Servicepunt kiezen?
Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen. Dit geldt alleen voor Nederland en België!

Wanneer kun je het pakket ophalen bij een DHL Servicepunt?
Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Hoe lang blijft het pakket liggen bij een DHL Servicepunt?
Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar JohnBeerens.com. Wanneer dit voorkomt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Dit kan via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via 013-5302010.

Afhalen
Kom je liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Je vindt ons afhaalpunt vlakbij Tilburg, aan de Poppelseweg 1-04, 5051 PL in Goirle. 

Levertijden Nederland en buitenland
Wij verzenden bestlelingen op maandag t/m vrijdag. Hieronder kun je terugvinden wat de levertijd is per bestelling:

Nederland*

Tijdstip bestellen

Voor 22:00 

Na 22:00

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op zaterdag

Vrijdag

Levering op zaterdag

Levering op dinsdag

Zaterdag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag

Zondag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag

Woon je niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt de bestelling verzonden via DHL Europlus. Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering. Voor België geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Andere landen hebben ook afwijkende levertijden variërend tussen de 2 en 5 werkdagen. Onderstaand vindt u het bezorgschema voor België.

België*

Tijdstip bestellen

Voor 16:00 

Na 16:00

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op maandag

Vrijdag

Levering op maandag

Levering op woensdag

Zaterdag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Zondag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag


*Onze indicatie met betrekking tot de levertijd kunnen door omstandigheden in uitzonderlijke situaties afwijken.

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag