Levering

Opvulmateriaal voor de verzending van pakketen

Bij JohnBeerens.com worden de producten beschermt tijdens het verzenden met zogenaamde luchtkussens. Deze luchtkussens zorgen ervoor dat de producten in de verpakking niet beschadigen tijdens het vervoeren ervan. Tegenwoordig wordt al snel gedacht dat papier automatisch milieuvriendelijker is dan plastic, alleen is dit niet altijd het geval. De luchtkussens die bij JohnBeerens.com gebruikt worden zijn ruimtebesparende volume, met slechts een sneetje blijft er een leeg zakje achter dat gemakkelijk gerecycled kan worden. Het materiaal dat gebruikt wordt om de pakketten op te vullen wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Wij kiezen voor dit gerycelde plastic, omdat dit milieuvriendelijker is dan met papier de pakketten opvullen. 

Levertijden van www.JohnBeerens.com

Wij leveren enkel uit voorraad. Op werkdagen voor 22.00 besteld en op zondag voor 16.00 besteld is vandaag verzonden. Voor verzending op zondag is selectie van een DHL verzendmethode vereist. Mocht een product niet voorradig zijn dan kun je je inschrijven voor een e-mailnotificatie. Je ontvangt dan een e-mail wanneer het product weer voorradig is. Onze bestellingen worden geleverd van dinsdag tot en met zaterdag door onze vervoerder DHL. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt meer dan 2 werkdagen afwijkt van de daadwerkelijke levertijd zullen wij je hierover informeren en ons maximaal inzetten voor de best mogelijke oplossing. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd en/of aangeboden. Delivering Beauty by JohnBeerens.com doet ten alle tijden haar uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen!

Levering door DHL 
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangebod

DHL Parcel biedt klimaatneutrale verzending aan voor bestellingen van JohnBeerens.com. DHL werkt er hard aan om zijn CO2-uitstoot te verminderen. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal op HVO100-diesel (waterstof behandelde plantaardige olie) te laten rijden en het wagenparken. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

Duurzame verzending bij JohnBeerens.com

 van elektrische voertuigen voortdurend uit te breiden. Het uiteindelijke doel van DHL is om de wereldwijde uitstoot tegen 2050 tot nul te reduceren.

DHL is de enige vervoerder die nog een stap verder gaat en zendingen binnen de Benelux ook via Land Life Company compenseert. Samen herstellen we belangrijke ecosystemen, bevorderen ze de biodiversiteit en bieden ze lokale gemeenschappen sociale en economische voordelen door te investeren in grootschalige herbebossingsprojecten.

Wist je dat je als ontvanger ook je steentje kunt bijdragen? Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorging? Wijzig dan de bezorgtijd of locatie in de Mijn DHL app. Zo staat de bezorger minder snel voor een dichte deur en worden er geen onnodige kilometers gereden. Als je wilt kiezen voor de groenste bezorgoptie, laat uw pakket dan bezorgen bij een DHL ServicePoint in de buurt!

Langere levertijd bij handmatige overschrijving
Betaal je via handmatige overschrijving? Dan kan het tot 2 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. Wij versturen de producten wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Ben je een zakelijke klant of heb je als consument in het bestelproces een bedrijfsnaam ingevuld? Dan dien je de bestelling voor 16:00u te plaatsen, om het de volgende dag in huis te hebben. 

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de € 40,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 4,95. Het verzendtarief voor  België bij een bestelling onder de € 40,- bedraagt € 6,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederlandvanaf € 40,- en in België vanaf € 40,-. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor professionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 6,63  ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 7,63  ex btw. Vanaf € 60,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

Avondlevering
Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten om de bestelling in de avond af te laten leveren. Ideaal dus als je overdag werkt. Hiervoor bedragen de verzendkosten €5,95 bij orders onder de €40. Bij orders boven de €40 is avondlevering gratis. De avondlevering vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als je op vrijdag kiest voor avondlevering zal de avondlevering op maandag plaatsvinden. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL Afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

Levering bij een DHL Servicepunt
Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen. Dit geldt alleen voor Nederland en België! Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten! Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar JohnBeerens.com. Wanneer dit voorkomt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Dit kan via [email protected] of telefonisch via 013-5302010. De kosten voor levering bij een DHL Servicepunt in Nederland zijn €3,95 en in België €6,95. Bij bestellingen vanaf €40 is er gratis verzending.

Afhalen
Kom je liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Je vindt ons afhaalpunt vlakbij Tilburg, aan de Poppelseweg 1-04, 5051 PL in Goirle. 

Levertijden Nederland en buitenland
Wij verzenden bestellingen op maandag t/m vrijdag. Hieronder kun je terugvinden wat de levertijd is per bestelling:

Nederland*

Tijdstip bestellen

Voor 22:00* 

Na 22:00*

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op zaterdag

Vrijdag

Levering op zaterdag

Levering op maandag

Zaterdag

Levering op maandag

Levering op maandag

Zondag <16.00*

Levering op maandag

Levering op dinsdag

Woon je niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt de bestelling verzonden via DHL Europlus. Dit is een gegarandeerde en snelle levering. Voor België geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Andere landen hebben ook afwijkende levertijden variërend tussen de 2 en 5 werkdagen. Onderstaand vindt u het bezorgschema voor België.

België*

Tijdstip bestellen

Voor 18:00 

Na 18:00

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op maandag

Vrijdag

Levering op maandag

Levering op dinsdag

Zaterdag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag

Zondag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag


*Onze indicatie met betrekking tot de levertijd kunnen door omstandigheden in uitzonderlijke situaties afwijken.

 

 

 

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje