Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

26 Mar. 2024

Easter chique; Zo creëer je de perfecte blow-out

Creëer de ultieme paasbrunch look met een prachtige blow-out! Ontdek hoe je de perfecte stijl bereikt en de hele dag door straalt met onze handige tips en geweldige producten.

Deel dit artikel:

Met Pasen om de hoek is het tijd om je haar te laten stralen tijdens die gezellige brunch. Want laten we eerlijk zijn, naast het vinden van het perfecte outfit en het bedenken welk eten er allemaal op tafel staat, is het stylen van je haar een absolute must voor deze feestelijke gelegenheid. En wat is een betere manier om indruk te maken dan met een prachtige blow-out die de hele dag meegaat?

Als je je afvraagt hoe je die perfecte look kunt creëren, dan heb ik goed nieuws voor je! Met een paar geweldige producten en een beetje knowhow kun je die salonwaardige stijl bereiken waar je altijd al van gedroomd hebt. Laten we eens kijken hoe we dat kunnen doen!

Stap 1: Begin met de juiste basis

Voor een langdurige look, start met schoon haar. Gebruik de SachaJuan Ocean Mist Volume Shampoo om je haar een frisse start te geven. Deze shampoo reinigt diep zonder je haar te verzwaren en zorgt voor een natuurlijke textuur, waardoor je blow-out extra lang blijft zitten. Sla voor deze keer de conditioner over. Conditioner kan namelijk een verzachtend effect hebben op je haar, waardoor het glad wordt en neigt uit te gaan uitzakken. Door de conditioner over te slaan, behoud je de textuur en grip die nodig zijn voor een langdurige blow-out.

Stap 2: Creëer volume en textuur

Het is nu tijd om wat volume en textuur toe te voegen voor die extra boost! Breng een kleine hoeveelheid Schwarzkopf Professional OSiS+ Dust It Texture Volumepoeder aan op de haarwortels en masseer het zachtjes in. Dit geeft je haar direct lift en body, perfect voor die volle, weelderige look.

Stap 3: Begin met stylen

Bereik moeiteloos de perfecte blow-out met deze must have tool: De Amika hair blow dry brush 2.0! Deze tool maakt het stylen van je haar super eenvoudig en effectief. Begin met handdoekdroog haar en verdeel het in secties. Gebruik de amika blockade heat defense, heat protectant serum om je haar te beschermen tegen hittebeschadiging.

Beweeg de borstel soepel van de wortels naar de punten, draai het inwards aan de uiteinden voor een mooie slag of krul. Blijf dit herhalen totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Bekijk hieronder de video:

Stap 4: Maak het af

Nu je haar perfect gestyled is, is het tijd om het af te maken met wat extra glans en hold. Spray een beetje Amika fluxus touchable, flexible hold hairspray over je haar voor extra lift en fixatie. Deze spray houdt je haar de hele dag op zijn plaats, zodat je er de hele dag fantastisch uitziet.

En voila! Met deze eenvoudige stappen en geweldige producten ben je Easter Ready voor de paasbrunch. Laat je haar stralen en geniet van een dag vol gezelligheid!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje