Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

  • Hoe kan je een keratine behandeling thuis doen?

    Hoe kan je een keratine behandeling thuis doen?

    Je kunt natuurlijk een keratine behandeling laten doen bij de kapper, maar wist je dat dit ook gemakkelijk zelf thuis kan doen? Bij JohnBeerens.com vind je verschillende kits om een volledige behandeling uit te voeren. In deze blog leggen we uit hoe je zelf een keratine behandeling thuis kan doen. 

    Lees meer
  1. Alles over de haartoner

    Alles over de haartoner

    Haartoners zijn niet meer weg te denken bij een kleurbehandeling. Zo versterkt een toner het effect van een kleurbehandeling en zorgt een toner ervoor dat ongewenste tinten in het haar worden geneutraliseerd. In deze blog lees je alles wat je moet weten over haartoners! 

    Lees meer
  2. Kokosolie: 7x redenen waarom het een wondermiddel is voor je haar!

    Kokosolie: 7x redenen waarom het een wondermiddel is voor je haar!

    We kunnen er niet omheen. Kokosolie is één van de meest gebruikte ingrediënten voor haar en huid. Waarom kan deze oliesoort zoveel betekenen voor haar dat droog is en makkelijk afbreekt? In dit blogartikel kom je erachter waarom je voortaan haarproducten met kokosolie in je badkamerkastje moet hebben. 

    Lees meer
  3. Oranje gloed in je haar? Zo kom je ervan af!

    Oranje gloed in je haar? Zo kom je ervan af!

    Iedereen met licht geverfd haar heeft er wel eens last van: een ongewenste, oranje of gele gloed in het haar. Vaak is dit een chemische reactie op het blonderen van het haar, maar ook invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor een ongewenste gloed. In deze blog lees je wat je kunt doen om deze gloed te voorkomen en behandelen!  

    Lees meer
  4. Alles over zilvershampoo voor bruin, blond en grijs haar!

    Alles over zilvershampoo voor bruin, blond en grijs haar!

    Zilvershampoo is een product wat vrijwel iedere blondine in haar badkamerkasje heeft staan. Maar wist je dat er ook kleurcorrigerende (zilver)shampoos zijn voor andere haarkleuren? Zilvershampoo voor bruin haar is dan ook een populaire opkomende trend. Ook voor grijs en grijsblond haar zijn er speciale zilvershampoos. In deze blog lees je alles over verschillende soorten shampoos voor gekleurd haar!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje