We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

CHI Royal Treatment

Royal Treatment is een haarverzorgingslijn die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes. Royal Treatment staat voor balans en harmonie, wat ook terug te vinden is in de heerlijke producten! De haarverzorgingsproducten van CHI royal Treatment zijn verrijkt met extracten van witte truffel en parel, wat zorgt voor verzorgd en zijdezacht haar.

Verwennerij voor het haar

De haarproducten van CHI Royal Treatment zijn puur verwennerij voor het haar. Door de heerlijke extracten van witte truffel en parel wordt het haar intens gevoed en krijgt het een enorme glans boost! Naast de heerlijke shampoos en conditioners heeft CHI Royal Treatment een glansspray. Deze glansspray is een gewichtloze spray en een echte aanrader! De fijne glansspray herstelt gespleten haarpunten en gaat pluis tegen, daarnaast krijgt het haar een stralende glans!

Beauty for u!

JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om de beste service en het beste advies te geven. Vindt u het fijn om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over de producten van CHI Royal Treatment? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje