Sugarbearhair Hair Vitamins

Op voorraad
 • Bestel er 3 voor € 28,95 per stuk en bespaar 3%
Van € 35,- nu voor € 29,95
14% Korting
14% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Kan bijdragen aan langer, gezonder en glanzender haar
 • Bevat vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen
 • Zoete smaak van bessen
 • Kan bijdragen aan het ondersteunen van de conditie van het haar
 • Voor mannen en vrouwen
 • Kan ook effect hebben op nagels en de huid
 • 13 Vitamines & natuurlijke ingrediënten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 635797982873
Merken Sugarbearhair
Vrij van Gluten
Inhoud 60 stuks

Reviews

Veelgestelde vragen

Voor haaruitval. En dat het haar kan groeien
Waarom mag dit niet in combinatie gebruikt worden met borstvoeding? Gekocht voor mijn zusje omdat ze juist na de bevalling dun haar gekregen heeft en haarverlies maar nu ontdekte ze zelf dat het dus nog niet kan. Waarom niet?
Hi! Mag ik deze slikken tijdens mijn zwangerschap ?
Kan je deze haarvitamine ook gebruiken als je hoge bloeddruk hebt? Of heeft het geen effect erop? Kon daar namelijks niks over vinden en zou graag meer informatie willen hebben.. groetjes
ik heb enige dg. geleden de sugarbears binnen gekregen op advies van de kapper . maar hoeveel moet ik er per dag slikken en wanneer . ben nog niet begonnen dank helen de koning
Stel je vraag

Omschrijving

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn revolutionaire, zachte haarvitamine gummybeertjes met de smaak van bessen. De haarvitamines kunnen bijdragen aan mooi, lang, gezond en glanzend. De haarvitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen die bijdragen aan een optimaal en langdurig resultaat. Sugarbearhair Hair Vitamins kan dankzij de toegevoegde vitamines bijdragen aan het verbeteren van de algehele conditie van het haar. Sugarbearhair Hair Vitamins zijn er voor mannen én vrouwen en voor alle haartypen, voor iedereen dus! Sugarbearhair zijn niet voor niets de #1 best verkochte haarvitamines sinds 2016!

De vitamines van Sugarbearhair worden geproduceerd in de VS en worden strikt gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit door de FDA (Food and Drug Administration). Enkel de beste ingrediënten worden gebruikt. 

De vitamines van Sugarbearhair bevatten geen hormonen en zullen de groei van het lichaamshaar niet beïnvloeden. Daarnaast bevatten de vitamines geen gelatine, zuivel, gluten, soja of pinda’s. De vitamines van Sugarbearhair zijn volledig vegetarisch en bevatten de helft minder suiker dan vergelijkbare vitamine gummybeertjes. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen. Maar het wordt wel aangeraden eerst de ingrediëntenlijst te bekijken om te zien of er niets in zit waar je allergisch voor bent. 

 • Kan bijdragen aan langer, gezonder en glanzender haar
 • Bevat vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen
 • Zoete smaak van bessen
 • Kan bijdragen aan het ondersteunen van de conditie van het haar
 • Voor mannen en vrouwen
 • Kan ook effect hebben op nagels en de huid
 • 13 Vitamines & natuurlijke ingrediënten

Vitamine A (Palmitate)

Vitamine A is een krachtige vitamine welke zijn oorsprong vindt in zoete aardappelen, wortelen en boerenkool.  Deze vitamine heeft antioxiderende eigenschappen die kunnen helpen om de haarzakjes te beschermen. Als je last hebt van een droge hoofdhuid, zou vitamine A kunnen helpen met zijn vermogen om de hoofdhuid te hydrateren door het ondersteunen van het lichaam natuurlijke olieproductie.

Vitamine C (ascorbinezuur)

Een studie in het Journal of Clinical en Esthetische Dermatologie heeft het gebruik van vitamine C om de haargroei te verbeteren onderzocht. De proefpersonen die een haarvitamine C supplement met vitamine C kregen ervaarden een snellere haargroei in vergelijking met degenen die geen vitamine C toegediend kregen. Dit komt omdat vitamine C van vitaal belang is voor het lichaam om collageen aan te maken. Vitamine C is een anti-oxidant die kan bijdragen aan het bestrijden van vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen leiden tot dunner haar na verloop van tijd. Alle succesvolle haarverzorging formules bevatten vitamine C.

Vitamine E

Vitamine E is essentieel voor de bloedsomloop. Vitamine E kan bijdragen aan de bescherming van het haar. Net als vitamine A, kan deze vitamine bijdragen aan het brengen van zuurstof naar de hoofdhuid. Genoeg zuurstof in de hoofdhuid kan bijdragen aan de bevordering van een gezonde haargroei. Deze rijke antioxidant kan dus fungeren als een bescherming tegen schade aan de haarzakjes. Wanneer vitamine E genomen wordt in combinatie met vitamine C, kan het haar zijn sterkte en elasticiteit verbeteren.

Vitamine B6

Vitamine B-6 kan een belangrijke vitamine zijn. Vitamine B-6 kan het lichaam helpen om cellen te vormen en zuurstof naar de hoofdhuid te brengen. Op het moment dat haarzakjes voldoende zuurstof bevatten kunnen ze sneller in staat zijn om gezonder haar te produceren. Voedingsmiddelen zoals zonnebloempitten, kip, en tonijn bevatten vitamine B-6. Wanneer het wordt genomen met zink, werken de twee samen om een stof in ons lichaam genaamd DHT te blokkeren, die kan leiden tot haaruitval.

Foliumzuur (vitamine B-9)

Foliumzuur is een fascinerende vitamine die van cruciaal belang is voor het lichaam. Deze vitamine ondersteunt actief de celdeling. Een actieve celdeling kan bijdragen aan het produceren van gezond haar door de haarzakjes. Foliumzuur kan dus bijdragen aan het verminderen van haaruitval en het voorkomen van dunner haar. Het is aan te raden om foliumzuur te nemen in combinatie met B-12. Een te kort aan beide vitaminen kan leiden tot haarbreuk of haaruitval.

Vitamine B-12 

Vitamine B-12 kan het lichaam ondersteunen bij het energie-proces. Daarnaast kan het ondersteunen bij de vorming van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het voeden van zuurstof naar de hoofdhuid. Voldoende zuurstof in de hoofdhuid kan bijdragen aan de haargroei. Mensen die vitamine B-12 nemen merken vaak een toename in energie en vitaliteit.

Biotine

Biotine is een van de meest belangrijke vitaminen die kan bijdragen. Biotine kan de gezondheid van de hoofdhuid ondersteunen door de productie van vetzuren. Vetzuren kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van het haar. Een tekort aan essentiële vetzuren kan resulteren in symptomen zoals een droge, schilferige huid, roos, droog, bros haar of eczeem. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog biotine gehalte of het nemen van een biotine supplement kan helpen bij de bestrijding van dunner wordend haar als gevolg van een slechte voeding. Biotine kan ook bijdragen aan de productie van keratine. Keratine is waar haar, huid en nagels van gemaakt zijn. Het is aan te raden om biotine te nemen in combinatie met vitamine B-5 als je gevoelig bent voor puistjes. Deze combinatie kan de kans op acne of puistjes in de huid verminderen.

Ben je gevoelig voor biotine? Neem dan eerst contact op met je huisarts.

Pantotheenzuur (vitamine B-5) 

Vitamine B-5 kan helpen bij de stimulatie van de haarzakjes door het ondersteunen van de natuurlijke keratine van uw haar. Het kan helpen om haar dat verloren is gegaan vanwege overmatig verlies of breuk te vervangen. De structuur van het haar en de huid is onder andere afhankelijk van deze geweldige vitamine om gezond te blijven. Net als andere B-vitamines, kan vitamine B-5 de haarzakjes ondersteunen.

Kokosnootolie 

Deze populaire olie wordt wereldwijd gebruikt om bij te dragen aan de gezondheid van het haar en de hoofdhuid. Vanwege de gelijkenis met natuurlijke oliën in onze hoofdhuid, is kokosolie een van de weinige oliën die het haar kan hydrateren. 

Overige Ingrediënten

Glucosestroop, Suiker, Water, Pectine, Citroenzuur, Natriumcitraat, Natuurlijke smaakstoffen, Kleuring (Titaniumdioxide, Blue 1), Kokosolie, Carnauba Wax

Gebruik Sugarbearhair Hair Vitamins:

Neem Sugarbearhair Hair Vitamins 2 maal per dag gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 gummybeertjes, goed voor 1 maand. Aangeraden wordt om de vitamines minimaal 3 maanden in te nemen, maar de beste resultaten ontstaan na 6 maanden. 

Resultaat Sugarbearhair Hair Vitamins:

Sugarbearhair Hair Vitamins kan bijdragen aan mooi, lang, glanzend en gezond haar. Resultaten kunnen per persoon verschillen. 94% van de gebruikers van Sugarbearhair Hair Vitamines ziet al resultaat na 3 maanden. 

De belangrijkste effecten van de Sugarbearhair Hair Vitamins zijn: 

 • Kan bijdragen aan langer en sterker haar
 • Ondersteunt het voeden van het haar van binnenuit
 • Kan bijdragen aan verbetering van de algehele gezondheid van het haar
 • Kan effect hebben op de bevordering van de haarelasticiteit
 • Kan effect hebben op het tegengaan van haarbreuk
 • Kan bijdragen aan het versterken van het haar

Naast deze effecten ervaart de meerderheid van de gebruikers verbetering in de conditie van hun nagels en huid.

Feitjes over Sugarbearhair

 • Sugarbearhair bevat evenveel vitamine A als 4 cups broccoli
 • Sugarbearhair bevat evenveel vitamine C als 1 cup cranberries
 • Sugarbearhair bevat evenveel vitamine B12 als 4 eieren 
 • Sugarbearhair bevat de helft minder suiker dan andere haarvitamine-snoepjes

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag