Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

25 Dec. 2023

Zo maak jij een Messy Bun with a Sparkle

Oud en nieuw staat voor de deur en het is de tijd van het jaar om te schitteren als nooit tevoren. Waarom niet experimenteren met een nieuwe haarstijl die niet alleen feestelijk is, maar ook volledig on-trend? Laten we ons vandaag verdiepen in de betoverende wereld van de 'Messy Bun with a Sparkle,' de perfecte haarstijl om jouw feestlook helemaal af te maken!

Deel dit artikel:

De 'Messy Bun with a Sparkle

Waarom kiezen tussen casual en chic als je beide kunt hebben? De 'Messy Bun with a Sparkle' biedt een speelse draai aan de klassieke knot, met een vleugje glamour toegevoegd. Deze stijl is veelzijdig en past perfect bij elke feestelijke gelegenheid, of je nu naar een chique feest gaat of gewoon gezellig thuis bent met vrienden en familie.

De kunst van deze stijl zit in de nonchalance gecombineerd met een subtiele glinstering die de feestelijke sfeer perfect weerspiegelt. Ik vertel je stap voor stap hoe jij de  'Messy Bun with a Sparkle' moeiteloos creëert.

Stap-voor-stap gids voor de perfecte 'Messy Bun with a Sparkle

Stap 1: Bereid je haar voor

Begin met schoon, droog haar. Voor wat extra textuur spray lichtjes met Sebastian Professional's Potion 9 en verdeel het gelijkmatig vanaf de wortels tot aan de punten. Deze veelzijdige stylinglotion helpt niet alleen bij het vormgeven van je haar, maar geeft ook een lichte hold voor de perfecte 'messy' look.

Stap 2: Maak een hoge paardenstaart

Trek je haar omhoog naar de gewenste hoogte en bind het samen met een elastiekje. Hier draait alles om moeiteloosheid, dus maak je geen zorgen over perfectie. Een beetje rommeligheid draagt juist bij aan de charme van deze stijl.

Stap 3: Creëer de knot

Draai je paardenstaart rond het elastiekje om een losse knot te vormen. Laat opzettelijk wat plukjes haar uit de knot vallen voor een nonchalante uitstraling. De kunst is om de balans te vinden tussen gestyled en ongedwongen.

Stap 4: Voeg wat glans toe

Het geheime wapen voor de 'Messy Bun with a Sparkle' is Sebastian Professional's Trilliant. Deze glansspray doet meer dan alleen glinstering toevoegen. Het beschermt je haar ook tegen hitte, waardoor het de perfecte finishing touch is voor deze feestelijke look. Spray lichtjes over je knot om een subtiel, sprankelend effect te creëren.

Stap 5: Fixeer met haarlak

Houd je 'Messy Bun with a Sparkle' op zijn plaats zonder de natuurlijke beweging te beperken met Sebastian Professional's Shaper Zero Gravity. Deze lichte haarspray zorgt voor de nodige fixatie zonder je haar stijf te maken, waardoor je de hele avond kunt stralen.

Waarom Kiezen voor de 'Messy Bun with a Sparkle'?

De keuze voor de 'Messy Bun with a Sparkle' gaat verder dan alleen stijl. Deze stijl is niet alleen eenvoudig te creëren, maar biedt ook een moeiteloze elegantie die perfect past bij de feestdagen. Het is de ideale mix van casual en chic, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden. Bovendien voegt de subtiele glinstering van Trilliant dat vleugje magie toe aan je feestlook, waardoor je straalt als nooit tevoren.

Probeer het uit en deel je ervaring!

Neem de uitdaging aan en probeer deze 'Messy Bun with a Sparkle' uit. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Deel je tips in de comments hieronder. Samen gaan we het nieuwe jaar in vol glans en stijl!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje