Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

28 Sep. 2023

Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van Janzen

Het is herfst, de dagen worden korter, alle reden om het in huis weer lekker gezellig aan te kleden. Gezellige avondjes op de bank, kaarsjes aan en je favoriete film of serie op tv. Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van JANZEN. In deze blog vertellen we hoe je het thuis extra gezellig maakt.  

Deel dit artikel:

Hoe maak je het extra gezellig in huis

 

De herfst is weer begonnen, en dat betekent tijd om het weer gezellig te maken in huis. Terwijl het buiten regent en waait, zitten we lekker binnen op de bank. De kaarsjes gaan weer aan, dekentjes worden uit de kast getrokken. Voordat de donkere dagen weer beginnen delen wij een aantal tips hoe je je huis extra gezellig kan maken en op een makkelijke manier meer warmte toe kunt voegen.

 

Kaarsjes, kaarsjes, kaarsjes

 

Het item dat je huis hoe dan ook gezellig maakt, is kaarsjes! Kaarsen geven een sfeervolle verlichting en brengen warmte aan in je huis. Verspreid de kaarsen door je woonkamer en installeer jezelf lekker met een dekentje op de bank.

 

De geurkaarsen van JANZEN geven niet alleen een sfeervolle verlichting, ze verspreiden ook een heerlijke geur. De geurkaarsen van JANZEN zijn beschikbaar in alle 10 de JANZEN geuren, dus geniet lekker van je favoriete JANZEN geur.

 

Wist je dat je overdag ook profijt hebt van de geurkaars? Zelfs als de kaars niet brandt, zal je toch subtiel de geur ruiken. Daarnaast staan ze door de luxe uitstraling zeker mooi in je interieur.

 

Haal de dekentjes en kussentjes uit de kast

 

Wellicht heb je alles weer opgeborgen tijdens de zomer, maar tijd om alles weer uit de kast te halen! Tijdens de herfst en winter is het heerlijk om lekker thuis te zijn en op de bank te kruipen. Het gevoel van lekker binnen zitten, terwijl het buiten regent, is toch wel echt heerlijk! Haal de dekentjes en kussentjes weer uit de kast, en leg ze over je bank en stoelen. Dit geeft een gezellig effect, en handig om erbij te pakken als je het koud krijgt natuurlijk.

 

Maak het jezelf lekker comfortabel

 

De dekentjes en kussentjes liggen op de bank, kaarsjes staan gezellig aan, nu is het tijd om zelf te gaan ontspannen! Tijdens de herfst zullen we weer wat vaker binnen zitten, en daarom is het belangrijk dat je huis als een echt thuis aan voelt. Neem thuis lekker de tijd om te ontspannen, door bijvoorbeeld een boek te lezen of in bad te gaan. Hoe fijn is het om op een regenachtige dag thuis te komen, en vervolgens op te warmen in de douche of in bad.

 

Met de doucheschuim van JANZEN vul jij je badkamer met heerlijk ruikend schuim. Je kunt de doucheschuim van JANZEN zowel onder de douche als in bad gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor de JANZEN Shower Foam Skin 90, een zachte, ontspannende en bloemige geur.

Breng na het douche of badderen de luxe body crème van JANZEN in dezelfde geur als de douche schuim aan, en geniet extra lang van de heerlijke JANZEN geur om je heen. Trek een comfortabele outfit aan en ga de deur niet meer uit.

 

Tip: ga je lekker in bad liggen? Doe het grote licht van de badkamer uit en maak gebruik van (geur)kaarsen. Het sfeervolle licht van kaarsjes heeft namelijk een ontspannende werking.

Geef je huis een heerlijke geur

 

Vind je het fijn als het lekker ruikt thuis? Door gebruik te maken van geurstokjes verspreidt zich constant een heerlijke geur, wat zorgt voor een extra huiselijk gevoel. Iedere keer als je thuis komt, word je verrast met je favoriete geur, en wil je het huis niet meer verlaten. ;)

 

De geurstokjes van JANZEN verspreiden een heerlijke geur door de ruimte heen, en je kiest zelf waar je ze neer zet. Ga bijvoorbeeld voor een ontspannende geur in de slaapkamer, zoals de JANZEN Fragrance Sticks Grey 04, en in de woonkamer voor een sprekende geur zoals de Earth 46.

Shop de producten van JANZEN bij JohnBeerens.com

 

Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van JANZEN. Door kleine dingetjes in je huis aan te passen, krijgt je huis al snel een meer huiselijk en gezellig effect. Met de producten van JANZEN verspreid je op een makkelijke manier je favoriete JANZEN geur en is het altijd fijn thuis komen.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje