Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

22 Aug. 2022

Kevin Murphy’s tips: zo behoud je je kleur langer

Je kent het wel… een bezoekje aan de kapper en je hebt je perfecte coupe weer terug.. maar je wil je pas geverfde kleur natuurlijk langer levendig houden. Daarom geven we je hieronder namens Kevin Murphy tips om je kleur langer te behouden!

Deel dit artikel:

Kevin Murphy’s tips: zo behoud je je kleur langer

Je kent het wel… een bezoekje aan de kapper en je hebt je perfecte coupe weer terug! Maar je wil je pas geverfde kleur natuurlijk langer levendig houden. Daarom geven we je hieronder namens Kevin Murphy tips om je kleur langer te behouden!

5x tips om langer je haarkleur te behouden 

  1. Was je haar niet te vaak.

Het is belangrijk dat je de eerste 24 uur je haar niet wast na een kleuring, zodat de pigmenten in de verf goed kunnen intrekken. Was je haar niet vaker dan echt nodig, want met elke wasbeurt vervaagt de kleur iets. Vooral bij een assige haarkleur of pastelkleur is dit extra belangrijk. Stel je wasbeurten uit met een goede droogshampoo, zoals Fresh.Hair van Kevin Murphy! Deze droogshampoo zorgt voor een heerlijke verfrissing van het haar door middel van rijke ingrediënten. De droogshampoo haalt overtollig product, olie en vieze geurtjes uit het haar en is perfect voor het uitstellen voor een wasbeurt. 

  1. Gebruik hitte tools niet te vaak

Ben jij fervent gebruiker van hitte tools? Dan is het heel belangrijk dat je een goede hittebeschermer op het haar aanbrengt, want de warmte van styling tools kan je kleur doen vervagen. Een goede hittebeschermer van Kevin Murphy is Heated.Defense in de vorm van een gewichtloze en transparante mousse. De mousse beschermt het haar tegen hitte bij het gebruik van föhns en stijltangen. Dit product biedt het haar bescherming tot 232 graden Celsius! Bescherm je haar ook voor de zon, door een haarspray te gebruiken met UV-filter, zodat je haar beschermd wordt tegen UV-straling. Ga bijvoorbeeld voor Hair.Resort Spray van Kevin Murphy!

  1. Gebruik haarverzorging speciaal voor kleurbehoud

Ga voor een shampoo en conditioner die je haar verzorgen en kleurbehoud bevorderen. Kies hierbij ook altijd voor een shampoo zonder sulfaten en parabenen, want de stoffen leggen een soort film op je haar, waardoor het de kleuring minder goed opneemt. De Everlasting.Colour-range van Kevin Murphy is speciaal ontwikkeld voor kleurbehoud met KM-bonds. De shampoo, conditioner en treatment beschermen ook nog eens tegen UVB- en UVA- straling. Koop daarnaast ook aanvullende producten, zoals een haarmasker die je haar goed voedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Hydrate.Me Masque van Kevin Murphy!

  1. Bescherm je haar tegen chloor.

Spoel je haar grondig na elke wasbeurt en gebruik een voedend masker. Door zout kristallen van de zee en chloor en koperdeeltjes in een zwembad kan het haar verkleuren of de kwaliteit van het haar verslechten. Je wil namelijk niet dat je blonde har groen uitslaat! Spoel je haar na elke zwembeurt goed uit.

  1. Douche niet te heet

Een te hete douche is niet goed voor je huid én haar! Warm water droogt je huid namelijk uit en zet de haarschubben open, waardoor je haar sneller gaat klitten en het de verf sneller verliest. Was je haren met lauwwarm water en sluit af met een joude straat om je haarschubben te sluiten. Hierdoor blijft je haarkleur langer behouden!

Met deze tips blijft jouw haarkleur langer mooi!

Kevin Murphy kopen bij JohnBeerens.com?

Wil jij ook dat jouw haarkleur langer mooi blijft? Dan raden wij zeker de verzorgingsproducten van Kevin Murphy aan. Deze zorgen ervoor dat je haarkleur langer mooi blijft. Shop makkelijk en veilig de producten van Kevin Murphy op JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje