Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

25 Sep. 2023

Hou je summerglow nog wat langer vast met onze tips

De vakantie zit er weer op, maar dat stralende kleurtje hou je het liefst nog wat langer vast, maar hoe doe je dat? Wil jij nog geen afscheid nemen van je stralende vakantie glow? Lees deze blog en behoud die stralende huid.

Deel dit artikel:

Het hele jaar door een summer glow, zo doe je dat

Dat de vakantie er weer op zit, wil niet zeggen dat je afscheid moet nemen van je stralende huid. Met een aantal simpele tips, behoud je die glow gewoon het hele jaar door.

Begin met het verzorgen van je huid

Een goed verzorgde huid, die straalt. Door de juiste verzorging te gebruiken voor je huid, zorg je ervoor dat je je tan langer behoudt. Dit doe je door een goede dag/nacht crème te gebruiken met een hydraterende werking. Een dagcrème met hyaluronzuur die de huid goed hydrateert is de Dermalogica Intensive Moisture Balance.

Een andere dagcreme die zorgt voor langer behoud van je teint, beschermt tegen UV-straling en je vochtpeil weer in balans brengt is de Marc Inbane La Hydratane Dagcreme.

Geniet het hele jaar van een summerglow met selftan drops

Misschien ken je ze al, misschien niet, maar dit is toch wel het perfecte product om het hele jaar te genieten van een stralende huid. Voeg een paar druppels selftan toe aan je creme voordat je gaat slapen, en wordt wakker met een perfect gebruinde huid.

Onze favoriet is de Marc Inbane Perle de Soleil Tanning Drops. Voeg het gewenst aantal druppels toe aan je crème of body lotion en geniet van een heerlijk kleurtje.

 

Naast de selftan drops is er ook een heel fijn selftan serum van ROQUEBRUN. speciaal voor het gezicht. Dit serum breng je aan op je gezicht en hals de avond voor dat je gaat slapen, en je word wakker met een stralende en gebruinde huid. Dit product geeft geen vlekken en trekt mooi egaal in. Deze is er in 2 verschillende varianten: Dark en Light.

shop hier de zelfbruiners van roquebrun.

Verzorg je huid van binnenuit

Door je huid van binnenuit te verzorgen zal die ook stralender en frisser overkomen. Belangrijk is om de huid goed te hydrateren door voldoende water te drinken. Zorg ervoor dat je iedere dag minimaal 2 liter water drinkt. Je huid zal je dankbaar zijn!

Hou je summerglow nog wat langer vast

Om je huid altijd te laten stralen, dus ook als je terug bent van vakantie, is het belangrijk dat je je huid zowel van binnen als van buiten goed verzorgt met hydraterende producten.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje