Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

03 Jan. 2024

Happy new hair

Het nieuwe jaar is van start gegaan en wat is een betere manier om het te beginnen dan met een dosis goede haarverzorging? Of je nu op zoek bent naar een frisse start met een nieuw kapsel of als je gewoon je best wilt doen om je haar gezond te houden, ik heb de tips en producten om je haar het hele jaar door te laten stralen.

Deel dit artikel:

Voornemens 2024

In het nieuwe jaar is het tijd voor haarverzorgingsvoornemens! Beloof je haar liefde met regelmatige hydratatie, het verminderen van stylinghitte en het gebruik van kwaliteitsproducten. Trakteer jezelf op regelmatige knipbeurten voor een frisse start. Laat 2024 het jaar zijn waarin je haar straalt van gezondheid! Hier een aantal voornemens voor het nieuwe jaar om mee te starten:

Begin met een Schone Lei

Een nieuw jaar vraagt om een schone lei, en dat geldt ook voor je haar! Zorg ervoor dat je de juiste shampoo gebruikt die past bij jouw haartype. Of je nu gezegend bent met krullen, steil haar of iets daar tussenin, er is een shampoo die perfect bij jou past. Een aanrader is de L’Alga SeaWet Shampoo, die bekend staat om zijn natuurlijke ingrediënten en resultaten die spreken voor zich.

Voed Je Haar

Geef je haar de liefde die het verdient met een hydraterend haarmasker. Vooral in de winter kan je haar wel wat extra vocht gebruiken. Probeer Amika Hydro Rush Intense Moisture Haarmasker, een must-have voor zijdezacht haar zonder het te overladen met producten. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om met stralend haat door het leven te gaan?

Gebruik hittebescherming

Als je regelmatig stylingtools gebruikt, is hittebescherming een niet te missen stap in je haarverzorgingsroutine. De REF Heat Protection spray is een gamechanger als het gaat om het beschermen van je haar tegen de schadelijke effecten van hitte. Dus, voordat je die krultang tevoorschijn haalt, vergeet niet je haar te beschermen!

Trakteer jezelf op een Knipbeurt

Niets voelt zo verfrissend als een nieuwe knipbeurt. Of je nu alleen voor de puntjes gaat of een gedurfde nieuwe look, een knipbeurt kan wonderen doen voor de gezondheid van je haar. Plan een afspraak bij je favoriete kapper en geef jezelf een boost voor het nieuwe jaar.

Extra tips voor een Schitterend Haarjaar

  • Voed je lichaam met een uitgebalanceerd dieet rijk aan vitaminen en mineralen voor extra glans en kracht.
  • Varieer je kapsel af en toe om stress op specifieke delen van je haar te verminderen. Probeer eens een losse knot in plaats van strakke paardenstaarten.
  • Kam je haar als het nat is met een brede kam om haarbreuk te minimaliseren. Begin bij de punten en werk langzaam naar boven.
  • Bescherm je haar tegen de zon met een hoed of haarproducten die UV-bescherming bieden. Zo voorkom je dat je haar uitdroogt door blootstelling aan de zon.
  • Neem regelmatig de tijd voor een ontspannend haarmasker of een diepe conditioner. Je haar zal je dankbaar zijn voor de extra zorg en aandacht.

Stralend Haar, Stralend Nieuw Jaar

Laten we dit nieuwe jaar beginnen met het beste voor ons haar! Happy New Hair is niet alleen een slogan; het is een lifestyle. Verwen je haar met de juiste producten, vermijd overmatig gebruik van stylingtools en vergeet niet dat een gezonde dosis zelfliefde altijd goed is voor je haar en humeur. Op naar een jaar vol goede haardagen!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje