Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

08 Mar. 2023

Alles over de BRUSH, en waarom dit de tool is die jij nodig hebt!

Ben je op zoek naar een tool waarmee je je haar gemakkelijk een volumineuze blow out kunt geven, iedere dag, gewoon in een handomdraai?

Als jij op zoek bent naar een tool die gemakkelijk is in gebruik, waarmee je volume kunt creëren en die zowel geschikt is voor lang als kort haar, dan ben je bij de BRUSH helemaal aan het juiste adres. In deze blog vertel ik je alles over de BRUSH, voorheen B.R.U.S.H., en waarom dit mijn favoriete tool is. 

Deel dit artikel:

Lees hier waarom de BRUSH mijn favoriete tool is!

Van B.R.U.S.H. naar BRUSH

Je kent de naam van deze tool al wel, namelijk de B.R.U.S.H., maar om het makkelijker te maken heeft het merk dit aangepast naar BRUSH. De BRUSH is een tool van het merk EVRYDAY. De naam van het merk zegt het eigenlijk al, EVRYDAY staat voor iedere dag. Met de BRUSH kun jij namelijk iedere dag je haar in model brengen, en het model geven alsof je net van de kapper komt. Je kunt voor een touch-up gaan, of een volledige blow-out creëren. Het maakt met de BRUSH niet uit voor wat voor kapsel je wilt gaan, het is allemaal mogelijk! 

Voor wie is de BRUSH geschikt

Ben je op zoek naar een tool waarmee je gemakkelijk verschillende haarstijlen kunt creëren? Dan is de BRUSH voor jou geschikt. Of je nu lang of kort haar hebt, dat maakt niet uit. De BRUSH is er namelijk in 2 varianten. De tool is er in een 30 mm en een 40 mm. Over het algemeen zijn de richtlijnen dat de BRUSH 30 mm voor kort haar is, ongeveer tot de schouders, en de BRUSH 40 mm voor langer haar, ongeveer vanaf de schouders. 

Maar wist je dat je met lang haar ook de BRUSH 30 kunt gebruiken? Deze zorgt voor meer definitie, en meer speelse plukjes in je haar. Als je de BRUSH 30 gebruikt bij langer haar, moet je iets kleinere plukjes per keer pakken om het juiste effect te krijgen. Je zult dus iets langer bezig zijn, maar het resultaat mag er zeker zijn!

shop hier de brush

Makkelijk en snel je haar in model brengen?

Vind je het prachtig hoe de kapper soms van die blow-out kapsels maakt waarbij je haar volume heeft en gewoon heel de dag goed zit? Maar ben je zelf niet zo handig met een ronde borstel en een föhn? Dat snappen ze bij BRUSH maar al te goed. Daarom is dit eigenlijk een soort van 2-in-1 tool. 

Waarom is de BRUSH mijn favoriete tool?

Hou je net zoals mij van snel klaar zijn in de ochtend? Of een tool die gemakkelijk werkt en toch mooie resultaten geeft? Ja, dan weet ik zeker dat de BRUSH ook jouw favoriete tool gaat zijn. Je kunt hem met verschillende technieken gebruiken waardoor je voor krullen kunt gaan, volume, of gewoon een slag in het haar. Heb je stijl haar en wil je wat meer definitie aanbrengen om volume te krijgen? Begin dan bij de aanzet van je haar met de BRUSH en breng de pluk eerst een paar centimeter omhoog, en ga er dan door heen. Dit geeft direct meer volume in je haar. 

Als je wat meer tijd over hebt, verdeel dan je haar in verschillende secties en ga per pluk aan de slag. Zo krijg je een prachtig kapsel en lijkt het serieus net alsof je van de kapper af komt. 

Waarom is de BRUSH zo bijzonder?

De BRUSH maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Je kunt er een blow-out kapsel met veel volume mee creëren, maar je kunt de borstel ook in het haar draaien waardoor er gemakkelijk krullen mee te maken zijn. Het is dus echt een beetje aan alles-in-een tool. 

Wat de BRUSH (onder andere) zo bijzonder maakt is de MAK-technologie, een technologie die alleen gebruikt mag worden in de tools van BRUSH. De MAK-technologie is verwerkt in alle BRUSH producten en zorgt voor de perfecte combi van stijl en verzorging. 

Wat is de MAK-technologie van BRUSH

Nu klinkt het misschien allemaal heel geheimzinnig, die MAK-technologie van BRUSH, maar ik zal je even vertellen wat het precies inhoudt. De MAK-formule is een ultraverzorgende mix van macadamia-olie, arganolie en keratine die tot in de kern van je haar doordringt. Dus zeg maar dag plat en pluis én hoi volume en shine.

Macadamia olie
Macadamia wordt gemaakt van de noot van de macadamia boom. Pas na 7 jaar heeft deze boom voldoende noten om geoogst te worden. Het is een van de moeilijkste noten om te kraken. De 100% natuurlijke olie uit deze noten lijkt op ons lichaamseigen talg. Deze natuurlijke olie heeft herstellende eigenschappen voor het haar en is bijzonder rijk aan vitamines en mineralen zoals ijzer, magnesium en zink. 

Argan olie
Argan olie wordt gemaakt van de argan vrucht. Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en is geschikt voor ieder haartype. Arganolie biedt het haar goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. 

Keratine
Keratine is een natuurlijk lichaamseigen proteine die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk gezond haar bestaat voor 95% uit keratine. Deze hoeveelheid neemt af door weersinvloeden, het gebruik van stylingstools en/of het kleuren van je haar. Door dat de keratine verwerkt is in de BRUSH, helpt dit om je haar weer zacht en glanzend te maken. 

Deze technologie zit niet in andere tools maar echt alleen in de BRUSH! Zodra je de BRUSH door je haar haalt zul je meteen opmerken dat het er glanzend en gezond uit ziet. 

Hoe gebruik je de BRUSH?

Wist je dat er heel veel tutorials zijn te vinden online waarbij laten zien wordt hoe je de BRUSH gebruikt? We zullen het je ook even stap voor stap uitleggen:

Stap 1: Gebruik de BRUSH op droog haar
De BRUSH maakt je haar glad, pluisvrij en glanzend. De BRUSH is een hittetool, en wat is altijd belangrijk om te gebruiken bij een hittetool? YES, een hittebeschermer! De BRUSH wordt 180 graden, dat is niet extreem heet maar nog steeds belangrijk om het haar te beschermen. 

Stap 2: Breng een versteviger aan in het haar
Heb je haar wat snel uitzakt? Of heb je dik en veel haar? Wij raden het altijd aan om een versteviger aan te brengen voor dat je aan de slag gaat met de BRUSH. Dit zorgt er namelijk voor dat je veel langer kunt genieten van je kapsel. Breng een versterkend product aan op handdoek droog haar, dit kan bijvoorbeeld een volumemousse, volumespray of zeezoutspray zijn. Breng het product aan op je haar en föhn het vervolgens droog. 

shop hier alle volumemousse

Stap 3: Gebruik de BRUSH om je haar te stylen
Wist je dat er op het instagram account van BRUSH super veel tips staan hoe je de BRUSH allemaal kunt gebruiken? Ze laten zien hoe je meer volume creëert, hoe je krullen creëert met de BRUSH, of hoe je gemakkelijk een touch-up geeft aan je haar. Daarnaast laten ze dit allemaal zien op verschillende haartypes, dus kom je er al snel achter hoe dat jij het beste de BRUSH kunt gebruiken en welke mogelijkheden deze tang allemaal heeft. 

Misschien dat je de eerste keren wat moeilijk overweg kunt met de BRUSH, geloof me, dat had ik ook. Maar, geef niet op, oefening baart kunst! Blijf het proberen en blijf experimenteren met de tang. Ik weet zeker dat je het super snel onder de knie hebt en dan wil je nooit meer zonder!

BRUSH kopen bij JohnBeerens.com?

Ben jij op zoek naar een multifunctionele tool die alles in huis heeft om jouw haar er fantastisch uit te laten zien? Dan is de BRUSH zeker iets voor jou. Ga je voor de 30 mm BRUSH of de 40 mm BRUSH? Neem een kijkje op onze pagina om te zien wat de BRUSH allemaal te bieden heeft. 

Ohja, een weet je wat ook superleuk is? BRUSH brengt regelmatig limited editions uit in de leukste kleurtjes en patroontjes. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje