Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

04 Dec. 2023

5x tips: Zo verzorg jij je natuurlijke krullen

De feestdagen staan voor de deur, en wat is een betere manier om te schitteren met  perfecte, natuurlijke feestelijke krullen? Ik heb 5 geweldige tips voor de beste krullen, zodat jij tijdens de feestdagen de show kunt stelen. En guess what? Met de juiste producten wordt het creëren van de perfecte krul een feestje op zich. Let's get the party started!

Deel dit artikel:

Natuurlijke krullen

Natuurlijke krullen is een unieke eigenschap van het haar, bepaald door de ovale vorm van haarzakjes. Hierdoor ontstaan allemaal verschillende soorten krultypes. Het verzorgen en stylen van krullen vereist specifieke aandacht. Daarom heb ik 5 tips verzameld hoe jij je krullen het beste kan verzorgen tijdens een wasbeurt.

Stap 1: Feestelijke basis: Shampoo & Conditioner

Begin je krullen avontuur met een feestelijke basis. Kies voor de Curlygirlmovement Clarifying Shampoo om je haar te reinigen zonder de krullen uit te drogen. Combineer het met de Curlygirlmovement Moisture Conditioner Light voor extra hydratatie en pluiscontrole. Een goede basis legt de fundering voor prachtige krullen!

Stap 2: Krulactivator met een vleugje magie

Laat je krullen stralen met de Amika Curl Defining Cream. Deze krulactivator geeft je krullen niet alleen definitie maar voegt ook een vleugje magie toe aan je feestelijke look. Perfect voor die glamoureuze feestdagen!

Stap 3: Diffuser magic voor een feestelijke touch

Maak gebruik van de magie van de diffuser. Bevestig het op je föhn en droog je krullen op een lage temperatuur. Hiermee behoud je de prachtige vorm van je krullen, ideaal voor die feestelijke touch tijdens de komende dagen.

Stap 4: Haarmasker voor een extra feestelijke glans

Gun je krullen een extra dosis liefde met The Insiders Me, My Curl And I Hydrating Mask. Dit masker herstelt en voedt je krullen intensief, waardoor ze extra glanzen tijdens de feestdagen. Een onmisbare stap voor een feestelijke haardos!

Stap 5: Fixeer met een natuurlijke haarspray voor feestelijke flexibiliteit

Gebruik de Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray om je feestelijke krullen te fixeren. Deze haarspray zorgt voor langdurige fixatie zonder de natuurlijke beweging van je krullen te belemmeren. Feestelijk, flexibel en fabulous!

Shop bij Johnbeerens.com

Dus, bereid je voor op een krullend feest tijdens de feestdagen! Check snel de webshop van JohnBeerens.com voor al deze geweldige producten en maak van jouw krullen de ster van het feest. Laat die feestdagen maar komen, met stralende krullen en een glimlach op je gezicht.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje