Toppik

 • Volledig assortiment
 • Authorized Toppik verkooppunt
 • Voor 22.00 besteld morgen in huis
Bestsellers
 1. Toppik Hairbuilding Fibers Black
  • Voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten en geeft niet af
  • Verkrijgbaar in 4 maten
  Morgen in huis
 2. Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown
  • Voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten en geeft niet af
  • Speciaal voor medium bruin haar
  Morgen in huis

Toppik

Toppik biedt dé oplossing tegen haarverlies. De producten van Toppik verdikken het haar waardoor zichtbaar voller haar ontstaat. Toppik is uniek in zijn branche en heeft het leven veranderd van miljoenen mannen en vrouwen die om wat voor reden dan ook last hebben van verdunning van het haar of haaruitval. Deze haarverdikkingsproducten geven een natuurlijke look waardoor niemand meer onzeker hoeft te zijn over dun haar of haaruitval. De producten van Toppik zijn eenvoudig en volkomen veilig in gebruik! Toppik biedt verschillende producten: 

Toppik Hairbuilding Fibers

De Hairbuilding Fibers zijn de meest bekende producten van Toppik. Deze verdikken in een mum van tijd het haar door kleine vezels die zich aan het haar vestigen. Toppik maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. In de Toppik Hairbuilding Fiber wordt natuurlijke keratine gebruikt, dit is dezelfde soort proteïne als de proteïne die zich in het haar bevind. Doordat de Hair Building Fibers statisch geladen zijn, treedt er een magnetisch effect op waardoor ze zich binden aan het natuurlijke haar. Hierdoor ontstaat binnen no-time vol uitziend haar!

Toppik Haarverzorging en tools

Naast de legendarische Hairbuilding Fibers biedt Toppik ook aanvullende haarverzorging en tools. In de collectie haarverzorgingsproducten zitten een haarverdikkende shampoo, conditioner en stylingsproducten. Ook vindt u op JohnBeerens.com verschillende handige tools van Toppik die het proces van haarverdikking nog makkelijker maken. Toppik biedt dus alles wat u nodig hebt om natuurlijk dikker haar te creëren.

Populariteit

Toppik is een zeer geliefd merk van hoogstaande kwaliteit. Vele tijdschriften en bekendheden zijn fan van het merk.

“Verberg dun haar in een ogenblik: Waarom wij van de Toppik Hair Building Fibers houden? Hele kleine vezels hechten zich aan je haar waardoor lege plekken worden opgevuld. Plus, het loopt niet uit, beweegt niet en geeft niet af – zelfs niet als je zweet, slaapt of verrast wordt door de regen!”  Aldus Health Magazine

“Als haaruitval  je tegen houdt, is hier de oplossing!” Aldus The dr. OZ show

Bestel Toppik Online

Heeft u last van dunner wordend haar en wilt u de producten van Toppik proberen? Dan biedt JohnBeerens.om het gehele assortiment, u bestelt de producten hier veilig en snel! Voor advies kunt u altijd terecht bij onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag