We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Payot Sensi Expert

Payot Sensi Expert is een uitgebreide lijn kalmerende en herstellende producten. De lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige tot extreem gevoelige huid. De producten kalmeren de huid en ondersteunen het huideigen herstelproces. De huid voelt zacht, verzorgd en gekalmeerd aan.

  • Voor de gevoelige huid
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
  • Dermatologisch getest
  • Dierproefvrij

De Payot Sensi Expert lijn

Payot Sensi Expert heeft verschillende producten in de collectie. Zo zijn er verzorgende crèmes zoals de Payot Creme Riche Dermo-Apaisante en de Payot Creme Dermo-Apaisante. Verder bestaat de lijn uit een reinigingslotion, een maskers en oogverzorging. Payot Sensi Expert producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar perfect voor de gevoelige huid.

Advies over de Payot Sensi Expert producten

Kalmeer en verzorg uw huid met de producten uit de Payot Sensi Expert lijn. Wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Payot? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten. Onze Beautycare afdeling is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje