1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Joico Texture Boost
  Van € 26,80 nu voor € 19,75
  • Langdurige fixatie
  • Mogelijkheid om te hermodelleren
  • Ideaal voor een natuurlijke look
  • Flexibele hold
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Joico Wax

De Joico wax producten uit de Joico Style & Finish lijn bestaat uit vier soorten wax. Voor alle haartypes en kapsels is een speciale wax beschikbaar.

 • Brengt haar in model
 • Geschikt voor alle haartypes
 • Voor mannen en vrouwen

Joico Wax producten

De wax producten van Joico zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten. De Joico Creme Wax en de Joico Matte Grip zijn speciaal voor stijl en korter haar. Deze twee varianten maken de haren niet vet en zorgen voor een natuurlijke styling. De crème wax zorgt voor zachte haren en een mooie glans terwijl de Matte Grip beter geschikt is voor sterkere hold en textuur. De Joico Texture Boost is de spray wax voor een flexibele hold die na gebruik nog vaker kan worden gemodelleerd. Omdat deze wax in spraybus zit is het heel gemakkelijk aan te brengen. Tot slot is er de Joico Curl Defining Contouring Foam Wax, deze foam wax speciaal om de krullen in controle te houden en zorgt voor krachtige gedefinieerde krullen.

Joico Wax bestellen

Alle haartypes onder controle met de Wax van Joico! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Joico. U bent gegarandeerd van 100% originele producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje