We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Affinage Wax

Het professionele kappersmerk Affinage heeft diverse soorten wax in het assortiment. Affinage wax is verrijkt met vezels, deze geven het haar meer volume en textuur. Wax is ideaal voor dames én heren met korter haar en biedt een medium tot stevige hold. Zo blijft je haar dus de hele dag netjes in model, wel zo fijn!

Affinage biedt in haar assortiment stylingproducten drie soorten wax:

  • Affinage Dry Mud Wax: Deze dikke, droge wax is met name geschikt voor kort haar en zorgt dat het haar een matte finish krijgt. Daarnaast zorgt de Dry Mud Wax er voor dat je haar voller lijkt.
  • Affinage Push Up Wax: De Push Up Wax is flexibel en geeft het haar een stevige hold met glans. Ideaal voor korter haar en geschikt voor alle type kapsels. 
  • Affinage Wax Works: De Wax Works is anders dan anderen. De Dry Wax Hairspray zorgt voor een volle, stevige look met een sterke hold. Hierdoor is deze Affinage Wax Spray ook zeer geschikt voor langere kapsels die meer grip en textuur kunnen gebruiken. 

Hoe gebruik je de Affinage wax?

Tijd om je haar te doen? Geen paniek, wij helpen je. Neem een beetje van je favoriete Affinage wax in de handpalm en wrijf dit uit. Aanbrengen kan zowel op droog als op nat haar. Breng je haar in model zoals gewenst. Binnen slechts enkele minuten is je haar gedaan en ben je klaar voor de dag.

Advies over de Affinage wax nodig?

Twijfel je over welke wax het meest geschikt is voor jouw haartype? Of vind je het lastig te bepalen of je een wax nodig hebt, of toch beter voor een paste of clay kunt gaan? Geen probleem! Neem gerust contact op met ons Beautycare Team, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Mail naar [email protected] of bel ons op +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje