We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Affinage Paste

Paste of pasta, dit fijne stylingsproduct is ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Affinage. Het is dan ook een allround en veelzijdig haarproduct dat zowel bij mannen als vrouwen met kort tot halflang haar in de smaak valt. Met maar liefst drie verschillende soorten is er sowieso een geschikte Affinage Paste voor jou verkrijgbaar.

De drie verschillende soorten paste van Affinage:

  • Affinage Funky Styler Paste: Deze fibrepaste geeft het haar een sterke, maar flexibele hold en is geschikt voor kort tot halflang haar. Heb je dik of weerbarstig haar? Ook dan is de Funky Styler Paste een aanrader!
  • Affinage Glam Rock Paste: Deze soepele paste is met name geschikt voor normaal tot dik haar. Het haar krijgt met deze Glam Rock Paste een medium hold én een mooie glans.
  • Affinage Tasty Paste: Deze zachte Tasty Paste is zowel op nat als droog haar te gebruiken en is ideaal om een nonchalante look te creëren. Dankzij de sterke hold blijft je kapsel de hele dag in model.

Wanneer kies je voor een paste?

Over het algemeen is een paste net iets natter en daardoor soepeler dan een wax of clay. Dit zorgt er onder andere voor dat je kapsel gedurende dag flexibel blijft, maar wel genoeg stevigheid heeft om in model te blijven zitten. Vind je het prettig om je haar af en toe te restylen? Dan raden we je dus aan om een Affinage Paste te proberen!

Affinage Paste bij JohnBeerens.com

Advies nodig over hoe je de Affinage Paste het beste kunt gebruiken? Of wil je graag hulp bij het plaatsen van een bestelling? Wat je vraag ook is, ons Beautycare Team staat voor je klaar! Bel ons op +31 (0)13 530 2010 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje