J Beverly Hills Blonde Neutralizing Shampoo

€ 25,40

Belangrijkste kenmerken

  • Haar word geneutraliseerd 
  • Gaat tegen gele tinten 
  • Grijs haar wordt minder dof
  • Parabenen en sulfaat vrij
  • Het haar wordt versterkt en krijgt een mooie glans

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0175994000012
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een neutraliserende shampoo voor blond haar, om blonde en grijze tonen te verbeteren en brassiness te verminderen. 

J Beverly Hills Blonde Neutralizing Shampoo is ontwikkeld om het haar sterk te maken en eventuele geel tinten te neutraliseren. Blonde shampoo zorgt ervoor dat de kleurpigmenten in het haar weer opgefrist worden. Blond haar is vaak wat breekbaarder en deze shampoo zorgt dat het haar weer sterk wordt en zacht aanvoelt. Grijs haar wordt minder snel dof en onhandelbaar. De beheersbaarheid van het haar wordt verbeterd en het haar krijg een prachtige glans. J Beverly Hills Blonde neutralizing shampoo bevat geen parabenen en sulfaten en is geschikt voor blond en grijs haar.

Belangrijkste kenmerken:

  • Geel tinten in blond haar worden geneutraliseerd
  • Grijs haar wordt minder snel dof en onhandelbaar
  • Het haar wordt versterkt en krijgt een mooie glans
  • Parabenen en sulfaat vrij

Gebruik:

Breng een gewenste hoeveelheid J Beverly Hills Blonde Neutralizing shampoo aan op het haar. Masseer het in totdat het gaat schuimen. Om geelpigmenten te neutraliseren kunt u een extra laag shampoo gebruiken en deze 2-3 minuten in laten werken. Vervolgens kunt u de shampoo weer uitspoelen.

Resultaat:

Gele tinten in blond haar worden geneutraliseerd, hierdoor zal de gele tint in het haar verminderen. Ook door het gebruik van J Beverly Hills Blonde Neutralizing Shampoo op grijs haar zal het haar minder dof worden. 

Parabenen vrij:

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Sulfaat vrij:

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Let op: 

Deze shampoo is geschikt om geeltinten in blond of grijs haar te neutraliseren. Het is niet geschikt voor wit- of platinablond haar.

Bestel J Beverly Hills Blonde Neutralizing Shampoo bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje