1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. CHI Escpe draadloze stijltang
  Van € 159,- nu voor € 99,95
  • Keramische platen
  • Klein formaat, ideaal op reis!
  • Draadloos
  • 2.5cm brede platen
  • Muur- en autostekker om op te laden
  • Drie verschillende hitte-standen
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Draadloze stijltang

Vaak op pad of onderweg? Zelfs voor je haar is er een perfecte oplossing voor gevonden. Bij JohnBeerens.com verkopen wij namelijk draadloze stijltangen! Perfect om tijd te besparen en je pluizige haar overal wanneer je maar wilt te kunnen temmen. Met een batterijduur van gemiddeld 30 minuten tot een uur geeft het je genoeg tijd om je favoriete kapsel te creëren. Een draadloze stijltang is niet alleen fijn voor onderweg maar ook voor op reis. Met het dubbele voltage kan je jouw nieuwe draadloze stijltang in vrijwel alle landen zorgeloos opladen. Waardoor je je prachtige kapsel overal ter wereld bij kan werken. De draadloze stijltang met keramische platen is compact en licht waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. JohnBeerens.com heeft draadloze stijltangen in het assortiment. Het merk CHI biedt unieke draadloze stijltangen aan.

 • Een draadloze stijltang is handig voor op vakantie
 • De draadloze stijltang is oplaadbaar
 • De draadloze stijltang met muur- en autostekker

Draadloze stijltangen bij JohnBeerens.com

Ondanks de compacte vorm heeft de stijltang wel een krachtig vermogen. Deze draadloze stijltang heeft keramische platen van 2,5 cm breed en kan gebruikt worden met drie verschillende hittestanden. Daarnaast wordt er een muur- en autostrekker meegeleverd om hem op te laden. Ook heeft de draadloze stijltang van Chi een klik-systeem, hierdoor kan je je stijltang zonder snoer altijd dichtklikken en veilig opbergen. Doordat de draadloze stijltangen ook een instelbare tempratuur hebben tot wel 200 graden raden wij dan ook aan om een hittebescherming of een haarserum te gebruiken. Benieuwd naar de adviezen die wij vaak geven over een draadloze stijltang stijltangen? Lees ons advies wat betreft stijltangen

De draadloze stijltangen online bestellen

Wil je je het haar altijd en overal snel en makkelijk steilen? Of het nu in je auto is of op vakantie, deze stijltang kan je overal gebruiken. Ontdek het gemak van een draadloze stijltang en daarmee de mogelijkheden die de stijltang je kan bieden. Heb je nog vragen over de draadloze stijltang of over de merken? De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje