We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Draadloze krultang

Vaak op pad of onderweg? Zelfs voor je haar is er een perfecte oplossing voor gevonden. Bij JohnBeerens.com verkopen wij namelijk draadloze krultangen! Perfect om tijd te besparen en je pluizige haar overal wanneer je maar wilt te kunnen temmen en een mooie krul te creëren. Met een batterijduur van gemiddeld 30 minuten tot een uur, heeft de draadloze krultang genoeg batterij zodat jij je favoriete kapsel kan creëren. Een snoerloze krultang is niet alleen fijn voor onderweg maar ook voor op reis. Met het dubbele voltage kan je jouw nieuwe draadloze krultang in vrijwel alle landen zorgeloos opladen, waardoor jij je prachtige kapsel overal ter wereld bij kan werken. Ook komen sommige draadloze krultangen met een autostekker zodat jij snel in de auto je haar kan perfectioneren. De draadloze krultang met keramische staaf is compact en licht waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. JohnBeerens.com heeft draadloze krultangen in het assortiment. Het merk CHI biedt unieke draadloze krultangen aan.

  • Een draadloze krultang is handig voor op vakantie
  • De draadloze krultang is oplaadbaar
  • De draadloze krultang met muur- en autostekker

Draadloze krultangen bij JohnBeerens.com

Ondanks de compacte vorm heeft de krultang wel een krachtig vermogen. Deze draadloze krultang heeft een keramische staaf met een diameter van 1 inch (25mm) en kan gebruikt worden met drie verschillende hittestanden. Daarnaast wordt er een muur- en autostrekker meegeleverd om hem op te laden. Ook heeft de draadloze krultang van Chi een klik-systeem, hierdoor kan je je krultang zonder snoer altijd dichtklikken en veilig opbergen. Doordat de draadloze krultangen ook een instelbare tempratuur hebben tot wel 200 graden raden wij dan ook aan om een hittebescherming of een haarserum te gebruiken. Benieuwd naar de adviezen die wij vaak geven over een draadloze krultang? Lees ons advies wat betreft krultangen

De draadloze krultangen online bestellen

Wil je je het haar altijd en overal snel en makkelijk krullen? Of het nu in je auto is of op vakantie, deze krultang kan je overal gebruiken. Ontdek het gemak van een draadloze krultang en daarmee de mogelijkheden die de draadloze krultang je kan bieden. Heb je nog vragen over de draadloze krultang of over de merken? De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje