We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zonnebrand tegen zonneallergie

Een zonneallergie wil zeggen dat de huid overgevoelig is voor zonlicht. Dit is te merken als de huid rode plekjes of witte bultjes vertoont na teveel blootstelling van het zonlicht. Een zonneallergie is niet ernstig en is altijd te verhelpen. Een goede zonnebrand moet dan ook een beschermfactor hebben tegen UV-A straling. Voor de lichte huid die snel verbrand hebben wij producten van top kwaliteit! Onze sprays zijn waterbestendig, dus hiermee kunt u mee zwemmen en dan heeft u nog de bescherming die u nodig heeft. Daarnaast beschermen deze fijne sprays tegen UVA en UVB filter.

Zonnebrand voor kinderen

Ook voor de kleintjes onder ons hebben wij de juiste zonnebrand. De huid van kinderen zijn erg gevoelig en komen vaak in aanmerking met de zon. Het lichaam is snel te beschermen door de kleding, maar de gezichtjes krijgen veel blootstelling. NO-AD biedt een zonnebrand aan geschikt voor alle huidtypes en voor het hele lichaam. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de zon zonder enige verbranding.

Veilig en online het juiste product bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. U kunt altijd, als u persoonlijk advies wil, contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over onze zonnebrand producten. U kunt ons bereiken via +31 (0)13 530 2010. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30-20.30uur.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje