REF Illuminate Colour Conditioner

€ 7,90

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Beschermt het haar
  • Voor volumineus en zacht haar
  • Proefdiervrij

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7350016781763
Merken REF
Vrij van Parabenen, Sulfaten, Siliconen en Gluten

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

REF Illuminate Colour Conditioner is een sulfaatvrije crèmespoeling. De conditioner is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op gekleurd haar. Gekleurd haar heeft vaak extra verzorging nodig om uitdroging van het haar te voorkomen. Deze crèmespoeling van REF zal het haar beschermen tegen kleurvervaging, waardoor de haarkleur langer mooi blijft. REF Illuminate Colour Conditioner  bevat een UV-filter, waardoor het haar beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van de zon. Het haar zal door de verzorging meer volume krijgen en ongekend zacht worden, dankzij de toegevoegd zijdeproteïnen en tamalu olie. Het haar wordt niet verzwaard tijdens deze behandeling van REF. De conditioner is niet getest op dieren en 100% veganistisch.

  • Voor gekleurd haar
  • Beschermt het haar
  • Voor volumineus en zacht haar
  • Sulfaat- en parabeenvrij

Gebruik:

Maak het haar na het wassen handdoekdroog. Verdeel hierna een royale hoeveelheid REF Illuminate Colour Conditioner aan in de lengtes en punten van het haar. Vermijd hierbij zo veel mogelijk de haaraanzet. Laat de conditioner 2 minuten inwerken en spoel daarna het haar goed uit.

Resultaat:

De haarkleur zal langer en mooier behouden worden in het haar. Tevens wordt het haar beschermd tegen beschadigingen door de zon dankzij REF Illuminate Colour Conditioner. Het haar krijgt meer volume en zal ook zijdezacht worden dankzij de toegevoegde proteïnen en olie. Het haar wordt op een optimale manier verzorgd.

Tip:

Gebruik voor het beste resultaat voorafgaand aan de behandeling de REF Illuminate Colour Sampoo

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje