We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vinoderm Oogverzorging

Om de dunne en kwetsbare huid onder uw ogen op de juiste manier te ondersteunen is speciale oogverzorging een welkome aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Het is van belang dat u voor een oogcrème kiest die aan uw eisen voldoet. Belangrijk is dan ook om te weten wat u wilt bewerkstelligen met het gebruik van oogcrème. Zo kunt u achterhalen wat de beste oogcrème is voor uw huid. Een aanrader zijn de oogcrèmes van Vinoderm. Ze zijn geschikt voor ieder huidtype. Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

  • Geschikt voor verslapte oogcontouren en verminderde stevigheid rondom de ogen
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen
  • Maximale uit u ogen halen

Het assortiment van Johnbeerens.com

Vinoderm heeft verschillende oogverzorgingsproducten in het assortiment. Met een optimale verzorging krijgt u een stralende blik. Met de oogverzorging van Vinoderm kunt u het maximale uit uw ogen halen, doordat de contour rondom de ogen wordt verzorgd en wallen en kringen worden verminderd. Vinoderm Eye Contour Gel herstelt de oogcontouren en hydrateert de gevoelige huid rondom de ogen. Deze verstevigende oogverzorgingsgel vermindert fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er jonger en steviger uitziet. Alle producten van Vinoderm zijn gebaseerd op de sterkste antioxidant ter wereld en een eeuwenoud beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijk antioxidant dat 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering, veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming voor zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect.

Vinoderm Oogverzorging online bestellen

Bestel vandaag nog de oogverzorgingsproducten van Vinoderm bij Johnbeerens.com. Door de optimale verzorging zal u een stralende blik krijgen. Haal het maximale uit uw ogen met de oogverzorgingslijn van Vinoderm. Heeft u vragen over de productlijn of over het merk Vinoderm dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje