We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vinoderm Gezichtsmasker

Gezichtsmaskers zijn speciale producten die uw huid extra verzorging bieden. Wekelijks gebruik maken van producten zoals gezichtsmaskers kan het gezicht laten stralen als nooit tevoren. Zo zijn er gezichtsmaskers die hydraterend en vochtinbrengend werken of maskers met natuurlijke ingrediënten. Voor ieder huidtype zijn er dan ook speciale maskers op de markt. JohnBeerens.com heeft een groot assortiment aan gezichtsmaskers voor elk huidtype. Ook treft u weleens een merk of product in de aanbieding! Ideaal

  • Wekelijks gebruik
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Verschillende soorten gezichtsmaskers

Het assortiment van Johnbeerens.com

Vinoderm heeft verschillende gezichtsmaskers in het assortiment. Gezichtsmaskers zijn er in veel verschillende soorten omdat elke huid anders is. Een masker voedt de huid en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt gereinigd, verzacht en gekalmeerd zodat na het gebruik van het masker de huid er weer stralend uit ziet en heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast is een gezichtsmasker een echt verwenmoment voor de huid. Zo is Vinoderm Firming Mask een verzachtend gezichtsmasker dat de huid optimale verzorging biedt als het de eerste tekenen van voortijdige veroudering toont. Vinoderm Detox Mask is een intensief hydraterend masker dat de vochtarme en gestreste huid optimale voeding geeft. Alle producten van Vinoderm zijn gebaseerd op de sterkste antioxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering, veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect.

Vinoderm Gezichtsmasker veilig bestellen

In onze webshop kunt u veilig en betrouwbaar de intensieve hydraterende gezichtsmaskers van Vinoderm bestellen. U heeft keuze uit een aantal verschillende gezichtsmaskers die u huid optimaal zullen voeden. Heeft u vragen over de gezichtsmaskers of over het merk Vinoderm dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje