We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vinoderm essential

Goede gezichtsverzorging is enorm belangrijk! Niet alleen voor vrouwen maar ook voor de man. De gezichtsverzorgingslijn van Vinoderm biedt u de fijne gezichtsverzorging die uw gezicht verdient. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen. De Vinoderm gezichtsverzorgingsproducten zijn geschikt voor ieder huidtype. U huid ziet er meteen weer jonger en stralender uit!

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Te gebruiken vanaf de leeftijd 20 jaar
  • Jonge en stralende huid

Het assortiment van Johnbeerens.com

De gezichtsverzorging Vinoderm Essential lijn is ontwikkeld om de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, het beschermingsmechanisme van de huid te verhogen, de huid te beschermen tegen milieu-invloeden en huidvernieuwing te activeren. Het resultaat van de verstevigende Vinoderm Essential lijn is een elastische, vitale en stralende huid. Deze gezichtsverzorgingsproducten zijn geschikt om te gebruiken vanaf de leeftijd 20 jaar. De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant dat 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering, veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming voor zowel het bindweefsel als de vaten en het heeft een ontsteking remmende en anti allergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. Ook zijn de producten niet getest op dieren.

Vinoderm essential veilig bestellen

Bestel vandaag nog de verzorgende gezichtsverzorgingsproducten van Vinoderm betrouwbaar en snel bij johnbeerens.com. U heeft de keuze uit een breed assortiment aan dagcrèmes, nachtcrèmes en maskers. Heeft u vragen over de gezichtverzorginglijn van Vinoderm of over het merk zelf dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje