We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Velecta Paramount hulpstukken

Alle hulpstukken voor de föhns van Velecta Paramount worden met de hand gemaakt in Frankrijk. De hulpstukken zorgen ervoor dat de föhn op een goede en veilige manier kan worden opgeborgen of dat de föhn een nog betere uitwerking krijgt op het haar.

Het assortiment van Johnbeerens.com

Het assortiment van Velecta Paramount bestaat uit een diffuser en een föhnhouder. De Velecta Paramount Diffuser kan exclusief gebruikt worden in combinatie met de föhns TGR4000 en TGR3600. De diffuser zorgt ervoor dat het al golvende haar op een gezonde wijze van mooie krullen wordt voorzien. Tevens zal het haar op een zachte manier behandeld worden door de circulerende luchtstroom. De föhnhouder is een ideaal opbergsysteem om de levensduur van de föhn te verlengen en de föhn gemakkelijk op te bergen uit het zicht van kinderen. De Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand is toepasbaar op iedere föhn en zal ervoor zorgen dat de föhn altijd netjes opgeruimd is.

Velecta Paramount hulpstukken online bestellen

Doordat uw haar op een natuurlijke manier gedroogd wordt in combinatie met de laagste blaasstand zal uw haar minder snel beschadigd raken. De föhns van Velecta Paramount beschermen uw haar dus optimaal. Heeft u nog vragen of wenst u een passend advies over een van de hulpstukken van Velecta Paramount of heeft u vragen over het merk zelf? Dan kan u contact opnemen via de mail beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Velecta Paramount

In deze video zijn de kernwaarden van Velecta Paramount te zien. Daarnaast zie je het gehele proces van de productie van de producten van hen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje