We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Velecta Paramount

Velecta Paramount is een professioneel merk met stylingtools uit Frankrijk. Het merk levert altijd de hoogste kwaliteit stylingtools en is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de consument. Alle stylingtools bevatten de nieuwste technologieën, zijn van hoge kwaliteit en leveren wat ze beloven. Daarnaast zijn er verschillende stylingtools beschikbaar met een ergonomisch design, waardoor het product gebruikt kan worden door zowel links- als rechtshandige mensen.

Velecta Paramount asssortiment bij Johnbeerens.com

Velecta Paramount heeft een assortiment van 20 producten, waaronder veel verschillende föhns, een diffuser, een opbergsysteem voor föhns en een krultang. Het merk hecht veel waarde aan het milieu en heeft hierdoor föhns in het assortiment die zo min mogelijk stroom gebruiken. Veel van de föhns zijn erg stil in gebruik en hierdoor geschikt om overal te gebruiken. Alle stylingtools beschikken over een extra lang snoer, waardoor het nog gemakkelijker wordt het haar te drogen of te krullen. Alle föhns van Velecta Paramount kunnen naar wens worden ingesteld en er is een grote diversiteit beschikbaar aan kleuren, vermogens en designs. Zo zit er altijd een product bij naar uw wensen!

Velecta Paramount online bestellen

Bestel vandaag nog de Velecta Paramount stylingtools bij johnbeerens.com. Vergeet niet uw haar te beschermen tijdens het föhnen! Heeft u vragen over de stylingtools van Velecta Paramount of over het merk zelf dan kan u contact met ons opnemen via de mail beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Velecta Paramount

In deze video zijn de kernwaarden van Velecta Paramount te zien. Daarnaast zie je het gehele proces van de productie van de producten van hen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje