1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. The Knot Dr. Pro Sport Tangerine Pad Haarborstel
  Van € 29,95 nu voor € 9,95
  • Incl. beschermende case
  • 212 stevige borstelharen
  • Speciaal voor de sportieveling
  • Duurzame design
  • Flexibele borsteltjes
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

The Knot Dr.

Van een dagelijks probleem, naar een oplossing toe werken. Dat is de gedachte achter The Knot. Dr. Om zowel tijd te besparen als een plezierige ervaring te creëren in combinatie met een zachtere, pijnvrije ontklit ervaring. Dat is het uitgangspunt van de haarborstels van The Knot Dr. Bij de haarborstels van The Knot Dr. is rekening gehouden met kinderen, zwemmers, sporters, reizigers en haarsalons. Kortom; voor ieder een passende borstel!

The Knot Dr. Pro Sport

The Knot Dr. Sport haarborstel is verpakt in een stevige case, waardoor je de borstel veilig opbergt in je sporttas. Deze borstel is ideaal om na het sporten het haar te borstelen. Het kussenpad is gemaakt van duurzaam thermo plastic rubber, waardoor de haarborstel extra lang mee gaat en het haar pijnloos wordt ontklit. Met een ergonomisch handvat heeft de haarborstel een comfortabele houvast. De haarborstel heeft extra flexibele borstelharen die de hoofdhuid zachtjes masseren, voor of na het sporten.

The Knot Dr. bestellen op JohnBeerens.com

The Knot Dr. is geschikt voor thuisgebruik, maar ook in de kapsalon is deze speciale haarborstel van hoogstaande kwaliteit erg geschikt. Het is echter wel belangrijk dat je op een veilige manier aan de producten van dit topmerk kunt komen. JohnBeerens.com is het officiële verkooppunt van The Knot Dr, waarbij je alle producten veilig kunt bestellen. Heb je vragen over een van de haarborstels van The Knot Dr? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Zij helpen je graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje