1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. SUNSHOT Tan & Beauty Drink
  Van € 2,95 nu voor € 2,50
  • Versnelt bruiningsproces
  • Verzorgende werking
  • Heerlijke sinaasappelsmaak
  • Geen schadelijke ingrediënten
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

SUNSHOT

Heeft u ooit wel eens gedacht, was er maar een drankje waar ik bruiner van wordt? De Sunshot tan en beauty drink is een van de revolutionaire beautydrinks in het assortiment van JohnBeerens.com die de bruining van de huid versneld. Bij ons kunt u snel en veilig Sunshot bestellen en kopen.

De Sunshot tanning drink stimuleert de bruining van de huid, wanneer u in de zon ligt of onder de zonnebank gaat liggen. Naast de stimulerende werking heeft het Sunshot tan en beauty drankje ook een verzorgende werking dankzij de toevoeging van ingrediënten als Aloë Vera, Vitamine A en Vitamine E.

Met dit drankje kunnen zelfs de meest donkere resultaten bereikt worden! Drink de Sunshot tanning drink voordat u in de zon gaat liggen of voordat u onder de zonnebank gaat liggen.

Veilig online Sunshot bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Sunshot. U kunt daardoor altijd op een veilige manier Sunshot kopen bij ons. Wij bieden u daarnaast ook reviews over Sunshot aan, waardoor u weet waar u aan toe bent. U kunt daarnaast ook zelf een review over Sunshot achterlaten op onze website.

Heeft u vragen of wilt u advies over dit merk/product? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje