We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Solis föhn met wandmontage

Naast de normale föhns heeft Solis ook föhns met wandmontage. Deze zijn gemakkelijk in gebruik. De föhns met wandmontage hebben geen normale stekker en moeten dus direct geplaatst worden op een stroomtoevoer. Makkelijk te gebruiken en ideaal omdat u zo verder geen andere materialen verbrand en de föhn altijd op dezelfde plek heeft dus niet kwijt raakt.

Het assortiment van Johnbeerens.com

Solis produceert al vanaf 1933 föhns van professionele kwaliteit. Deze föhns worden in veel kapsalons over de hele wereld gebruikt. Het assortiment bij Johnbeerens.com is erg uitgebreid en doordoor is er voor ieder haartype een geschikte föhn, die geproduceerd is met hoge kwaliteit. De föhns zijn bekend bij menig vrouw. Solis heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt. Daarom heeft Solis verschillende föhns beschikbaar in onze webshop.

Solis Föhn met wandmontage online bestellen

Gebruik voor een optimaal resultaat de Solis Föhns in combinatie met de hittebestendige spray. Dit is een spray die het haar beschermt tegen de hitte van de stylingtools. Als u nog vragen heeft over de wandföhn of over het merk Solis dan kan u contact opnemen via de mail: [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje