We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Solis Föhn

De droogtijd van uw haar verkorten of uw haar gemakkelijk in model brengen? Maak dan gebruik van een professionele kappers föhn of haardroger. Door het gebruik van een professionele kappers föhn voorkomt u dat het haar gaat pluizen of kroezen. Bovendien wordt het haar zacht en glanzend. Solis produceert al vanaf 1933 föhns van professionele kwaliteit. Deze föhns worden in veel kapsalons over de hele wereld gebruikt. Solis heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt.

Het assortiment van JohnBeerens.com

Wat de beste föhn of haardroger is voor uw haar wordt bepaald door het soort haar dat u heeft. Solis heeft een föhn ontwikkeld voor dik, fijn, beschadigd of krullend haar. Kies altijd een föhn die past bij uw haartype. Een aanrader is om uw haar te föhnen met de  Solis Swiss perfection föhn by John Beerens . Deze stille ionische föhn is voorzien van de nieuwste gebruiksgemakken zoals tourmaline en keramiek. De ionen in een föhn zorgen ervoor dat het haar niet statisch wordt en gemakkelijk te modelleren is. Daarnaast zijn er diverse Föhns die zowel koude als warme lucht kunnen blazen. Nadat het haar droog geföhnd is met warme lucht is het te adviseren met koude lucht het droge haar te föhnen zodat de haarschubben weer dicht gaan. Hierdoor wordt het haar als het ware gepolijst, waardoor het haar een mooie glans krijgt. De föhns zijn bekend bij menig vrouw.

Solis Föhns veilig bestellen

Gebruik voor een optimaal resultaat de Solis Föhns in combinatie met de hittebestendige spray. Dit is een spray die het haar beschermt tegen de hitte van de stylingtools. Welke look u ook wilt creëren, de Föhns van Solis staan voor u klaar. Heeft u vragen over het merk Solis of over de föhns dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 520 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag