We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Solis accessoires

Solis heeft natuurlijk ook een aantal accessoires in zijn assortiment. Deze accessoires complimenteren de andere producten van Solis. Solis heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt. Daarom heeft Solis nu ook verschillende accessoires die beschikbaar zijn in onze webshop.

Het assortiment van Johnbeerens.com

In het assortiment van Johnbeerens.com zitten onder andere accessoires voor de föhn. De Solis Superflext Softstyler bijvoorbeeld, een handige diffuser die u op de kop van de föhn kunt zetten en die de luchtstroom reguleert. Dit is een ideale manier van drogen als je gekleurd haar hebt. Daarnaast heeft Solis ook een spray bottle, een erg handige verstuiving fles met een verwisselbare sproeier. Verkrijgbaar bij Johnbeerens.com in meerdere kleuren. Deze spray bottle sluit dan ook aan bij bepaalde föhns zoals de haardroger solis IQ-7

Solis accessoires bij Johnbeerens.com bestellen

Bestel vandaag nog de handige accessoires van Solis bij Johnbeerens.com en u heeft ze morgen al in huis! Heeft u vragen over het  merk Solis of over de accessoires dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag