Sleek

Sleek is een razend populair make-up merk met focus op kwaliteit en diversiteit voor een betaalbare prijs. Dit merk is opgericht in Londen met als doel passende make-up te ontwikkelen voor iedere huidskleur. Tegenwoordig staat Sleek bekend om haar sterke gevoel voor trends. Creativiteit en zelfverzekerdheid staan hierbij centraal. Sleek make-up is niet voor niets geliefd bij vrouwen én mannen in meer dan 50 landen over de wereld.

My face. My rules.

Sleek vindt dat niemand zich zou moeten schamen voor zijn make-up. Of je nou liever heel weinig of juist heel veel make-up draagt, alles is oké. Make-up moet leuk zijn en is er vooral om je goed te laten voelen. Met deze gedachte is de campagne ‘My face. My rules.’ ontstaan die mannen en vrouwen stimuleert om te doen wat ze zélf willen met make-up.

Door de hoge pigmentatie van de Sleek producten zijn alle kleuren gemakkelijk op te bouwen tot een felle look maar ook subtiel aan te brengen voor een natuurlijk effect. Creëer je eigen regels, alles is mogelijk met Sleek.

Diervriendelijk

Sleek hecht waarde aan het welzijn van dieren en test daarom geen van haar producten of ingrediënten op dieren. Voordat de producten van Sleek uitgebracht worden, wordt alles getest door middel van veiligheidsbeoordelingen waar geen dieren aan te pas komen.

Sleek bij JohnBeerens.com

JohnBeerens.com heeft een uitgebreide collectie Sleek producten in haar assortiment. Zo vind je hier bijvoorbeeld de populaire Sleek Highlighter palettes en een grote variatie i-Divine oogschaduwpaletten. Bij Sleek vind je trendy statement-kleuren maar ook prachtige basics, er zit voor iedereen iets tussen.

Wil je de producten van Sleek zelf proberen? Bestel ze dan nu via JohnBeerens.com en ontvang ze snel in huis! Bij vragen kan je ons iedere werkdag bereiken via het nummer +31 (0)13 530 20 10

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje